Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht! Tessa verdient het om nog even flink vertroeteld te worden

Door De Dierenstee 2 december 2020

Poes Tessa woont sinds een tijdje in De Dierenstee en is ruim twee jaar oud. Nog niet zo oud, maar ze kampt met wat gezondheidskwalen. Daarom mag haar nieuwe baas haar best in de watten leggen en genieten van de tijd die er nog is.

Tessa deelde voordat ze in de opvang terechtkwam, haar huis met heel veel andere katten. Omdat het om een vervelende situatie ging, werden Tessa en haar huisgenoten in beslag genomen. Al deze dieren waren niet zo goed gesocialiseerd, iets dat ook voor Tessa geldt. Ze is heel verlegen en niet veel gewend. Maar wie haar rustig benadert en begint te aaien, merkt al snel dat Tessa die aandacht heel fijn vindt.

Vertroetelen

Ze heeft een zacht en lief karakter, alleen komt dat door haar verlegenheid niet zo goed tot uiting. Wat Tessa nodig heeft, is een rustige plek waar ze de tijd krijgt om te wennen en waar ze lekker vertroeteld wordt. Zeker omdat niet duidelijk is hoelang haar nieuwe baas nog van Tessa mag genieten. Er is bij haar namelijk een hartruis geconstateerd, die in korte tijd aardig is verslechterd. Tessa moet daarom regelmatig naar de dierenarts voor een hartecho, de eerstvolgende controle staat gepland voor januari. Daarnaast krijgt Tessa tweemaal per dag medicijnen.

Groot hart

Op dit moment gaat het, ondanks haar hartruis, goed met Tessa. In het meest positieve geval kan Tessa nog een paar mooie jaren doorbrengen bij haar nieuwe baas, maar ze kan ook op korte termijn overlijden. Voor Tessa wordt dus een baas gezocht met een groot hart, die deze lieve dame wil vertroetelen gedurende de laatste periode van haar leven.


Meer over De Dierenstee ontdekken?

De Dierenstee dierenopvang

Gesloten11:00 - 15:30

Groene Kruisweg 14a, Numansdorp

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.