Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht! Pollewop is een lieve en rustige senior van 17 jaar oud

Door Rosanne Buitendijk 5 augustus 2020

Heb jij nog plek voor een lieve, rustige poes die op haar gemak wil genieten van haar oude dag? Pollewop is ruim 17 jaar oud en kwam onlangs als vondeling de opvang binnen.

Een paar weken geleden stond poes Kira in het zonnetje, zij was op dat moment het oudste dier in De Dierenstee. Kira vertrekt binnenkort gelukkig naar haar nieuwe thuis, maar Pollewop is nog net iets ouder. Omdat ze een zogeheten ‘eartip’ heeft, is Pollewop waarschijnlijk ooit al gevangen, gesteriliseerd en weer vrijgelaten. Veel zwerfkatten zijn herkenbaar aan hun eartip, die aangeeft dat de kat al ‘geholpen’ is.

Trage schildklier

Hoe Pollewop zich de laatste jaren buiten heeft weten te redden is bijzonder, want ze is zeer slechtziend. Daarnaast is ook gebleken dat Pollewop last heeft van een te traag werkende schildklier, hier krijgt ze twee maal per dag een tabletje voor. Ondanks alles geniet Pollewop nog volop van het leven.

Lief en aanhankelijk

Ze geniet van alle aandacht en liefde die ze nu krijgt en blijkt een enorm lieve en aanhankelijke poes te zijn. Voor Pollewop wordt dan ook een plek gezocht waar ze heel veel aandacht krijgt. Andere katten hoeven geen probleem te zijn, mits ze net zo rustig zijn als Pollewop. Ze kan zich immers niet verdedigen, dus een eventuele huisgenoot moet sociaal en ietwat terughoudend zijn. Verder heeft Pollewop weinig wensen, ze is tevreden met een warm mandje en lekkere hapjes. Wie wil deze lieve senior een fijne oude dag bieden?

In verband met het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om zonder afspraak bij De Dierenstee langs te komen. Het plaatsen van onze dieren gaat gewoon door. Heb je interesse in een dier, maak dan eerst een afspraak. De contactgegevens vind je hieronder. 


Meer over De Dierenstee ontdekken?

De Dierenstee dierenopvang

Gesloten11:00 - 15:30

Groene Kruisweg 14a, Numansdorp

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.