Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht! Harry is vrij schuw en heeft een geduldige baas nodig

Door De Dierenstee 25 november 2020

Kater Harry kwam dit voorjaar in De Dierenstee terecht. Harry heeft een roerig verleden, maar bij zijn vorige baas kwam hij tot rust. Nu wordt er een nieuw thuis voor hem gezocht.

Harry leefde de eerste drie jaar van zijn leven samen met veel andere katten in en rond een bedrijfsloods. Al deze katten hadden af en toe alleen contact met de eigenaar die hen voerde. Harry had al die jaren dus weinig menselijk contact gehad. Hij was lastig te benaderen en er werd getwijfeld of hij wel kon uitgroeien tot een sociale kater.

Vertrouwd

Toch werd Harry geadopteerd en hij verhuisde naar een fijne plek. Zijn nieuwe baas liet Harry in zijn waarde en maakte hem langzaamaan vertrouwd met geluiden en bewegingen en ‘leerde’ hem spelen. Na een paar maanden was Harry rustiger, zeker als er niets van hem werd verwacht en zijn baas alleen maar bij hem in de kamer zat. Hij kon dan gewoon rustig liggen en in slaap vallen. Na drie maanden was Harry zover dat hij zelfs zijn eten opat in het bijzijn van zijn baas.

Kattenvriend

Dat Harry nu weer terug is in De Dierenstee, heeft te maken met de andere kat waar hij mee samenleefde. Deze accepteerde Harry niet. Zelf had Harry geen moeite met zijn huisgenoot, hij kan dan ook zeker weer bij een andere kat worden geplaatst.

Geduld

Het belangrijkste is een begripvolle en hele geduldige baas die begrijpt dat Harry nog een lange weg heeft te gaan. Hij kan uitgroeien tot een sociale kat, maar Harry kan ook schuw blijven. Wie geeft hem een kans?

Wil je kennismaken met Harry? Maak dan een afspraak bij De Dierenstee. De contactgegevens vind je hieronder.


Meer over De Dierenstee ontdekken?

De Dierenstee dierenopvang

Gesloten11:00 - 15:30

Groene Kruisweg 14a, Numansdorp

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.