Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken in de Hoeksche Waard: 5x leuke en uitdagende vacatures

Door Rosanne Buitendijk 19 januari 2020

Nu al geen zin in de nieuwe werkweek? Misschien wordt het tijd voor een nieuwe baan. Wij vonden weer een paar hele leuke vacatures in de Hoeksche Waard. Solliciteren maar! Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Webshopmedewerker

Bij de toffe woonwebshop Wonen met Lef in Heinenoord kun je voor maximaal 1 jaar aan de slag. Ideaal om geld te verdienen en tegelijkertijd te oriënteren op wat je daarna wilt gaan doen.

Enthousiaste Medewerker

Wonen met Lef Dienstverband: Branche: Standpla...

Docent Nederlands

Het Wellant College in Klaaswaal zoekt voor een collega met zwangerschapsverlof vervanging tot het einde van het schooljaar. Ben jij een hartstikke goede docent of heb je bijna je onderwijsbevoegdheid? Reageer dan snel, want hoe eerder je kunt beginnen, hoe beter!

Docent Nederlands

Wellantcollege Dienstverband: Branche: Standpl...

(Ondersteunend) Woonbegeleider

Deze week vertelde woonbegeleider Joost van Rijn over zijn werk op Hoeve Dijkzicht in Oud-Beijerland. Daar krijgt hij weleens goedbedoelde complimenten voor dat hij zulk dankbaar werk doet. Zelf wuift hij dat weg.”Ja, ik werk met de meest boeiende mensen die er bestaan. Maar zo belangrijk ben ik niet. Iedereen kan dit. Het is vooral heel nuttig werk. En ontzettend leuk werk, dat ook.”

Iets voor jou? Bekijk hieronder de vacature van Zuidwester.

(Ondersteunend) Woonbegeleider

Samen met je team draag jij zorg voor het ondersteuningsplan van je cliënten. Je observeert en signa...

Zwembadmedewerker

Het is nog hartje winter, maar voor (buiten)zwembad Het Centrum in Klaaswaal is dat de hoogste tijd om op zoek te gaan naar medewerkers voor het zomerseizoen. Lijkt het je een leuke baan en heb je je EHBO-diploma en VOG? Solliciteren maar!

buitenzwembad-klaaswaal

Zwembadmedewerk(st)er

Voor het zomerseizoen 2020 is zwembad Het Centrum in Klaaswaal opzoek naar een zwembadmedewerker M/V...

Productmanager Facilitair en Verpleegkunde

Mediq werkt samen met zorgprofessionals en fabrikanten om patiënten te verzekeren van de dagelijkse zorg. Op het kantoor in Oud-Beijerland kun je aan de slag als productmanager Facilitair en Verpleegkunde. Je gaat dan bijvoorbeeld producttrainingen geven, je helpt bij het assortiment up to date houden en helpt bij offertetrajecten en aanbestedingen.

Productmanager Facilitair en Verpleegkunde

Mediq Groep Dienstverband: Branche: Standplaat...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.