Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw jaar, nieuwe baan: 5x super leuke vacatures in de Hoeksche Waard

Door Rosanne Buitendijk 9 januari 2019

Is een van jouw goede voornemens ook om eindelijk eens een andere baan te vinden? Wij deden alvast wat voorwerk en vonden 5 leuke vacatures in de Hoeksche Waard. Want in de buurt werken heeft héél veel voordelen: nooit file en de allerleukste collega’s. Solliciteren maar!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Administratief medewerker

Het mannenkledingmerk Zumo zoekt een fulltime administratief medewerker. Je komt terecht op het kantoor in ‘s-Gravendeel en je dagen zullen heel afwisselend zijn. Want behalve de administratie, ben jij ook de vraagbaak voor de collega’s in de winkels. Klinkt leuk!

Administratief Medewerker

Fulltime - Geplaatst op 09 jan 2019

Tender-schrijver

Als tender-schrijver schrijf je EMVI plannen voor diverse opdrachtgevers in de bouw. Dat ga je doen bij een heel leuk communicatiebureau in Strijen waar de collega’s regelmatig leuke dingen doen met elkaar. Kun jij helder schrijven en weet je wel het een en ander van technische aspecten? Wie weet is dit dé vacature voor jou.

Tender-schrijver

Fulltime/parttime - Geplaatst op 09 jan 2019

Assistent supermarkt manager

Of je gaat voor een carrière bij een supermarktgigant: bij de Lidl in Strijen kun je aan de slag als assistent supermarkt manager. Je maakt de dagplanning, bekijkt de cijfers, doet kwaliteitscontroles en denkt mee over commerciële acties.

Lidl supermarkt Strijen boodschappen

Assistent Supermarkt Manager

Fulltime/parttime - Geplaatst op 09 jan 2019

Topstylist

Ben je goed met de schaar? De Kapper in Oud-Beijerland zoekt een nieuwe collega. Als Topstylist ga je heel wat dames en heren blij maken met mooie coupes.

Parttime Topstylist

Parttime - Geplaatst op 09 jan 2019

Zaterdaghulp bakkerij

Bakkerij Boender in Strijen zoekt een nieuwe verkoopmedewerker voor in elk geval de zaterdag en vakanties. Ben jij klantvriendelijk en kun je de geur van vers brood niet weerstaan? Check hieronder de vacature.

Zaterdagmedewerker Bakkerij

Parttime - Geplaatst op 09 jan 2019

 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.