Vacatures! Deze leuke, nieuwe banen staan nú online in de Hoeksche Waard

Door Rosanne Buitendijk 20 april 2019

Nu al geen zin in de nieuwe werkweek? Misschien wordt het tijd voor een nieuwe baan. Gelukkig zijn er heel veel leuke bedrijven op ons eiland die personeel zoeken. Dus stop met zoeken: wij hebben de nieuwste vacatures van dit moment voor je op een rij gezet.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Haarstylist

Eén van de leukste kapsalons van de Hoeksche Waard is op zoek naar versterking. Daisy, Celeste en Serena staan sinds kort met zijn drieën in de salon, maar kunnen nog meer hulp gebruiken. Voorwaarden: je bent een alles behalve ‘standaard’ kapster en weet de klanten altijd met een goed gevoel de deur uit te laten gaan.

Haarstylist

✨ VACATURE HAARSTYLIST ✨ Wil jij ons team komen versterken? Wat je van ons mag verwachten: We s...

Directeur

De Christelijke Scholengroep De Waard zoekt een directeur huisvesting. In die functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van 19 schoolgebouwen. Je werkt nauw samen met de gemeente en stuurt bijvoorbeeld de ict-leverancier en schoonmaakdiensten aan.

Directeur Huisvesting en Beheer

Christelijke Scholengroep De Waard zoekt per direct of zo spoedig mogelijk  een directeur Huisves...

Lunchroom

Bij Aan Tafel bij Ellen is het steeds zo druk, dat ze wel wat extra hulp kunnen gebruiken bij het maken van al die lekkere broodjes en gerechten. Je kunt zo 20-30 uur per week aan de slag.

Aan tafel bij Ellen lunchroom koffiezaakje

Lunchroommedewerker

Wegens de toenemende drukte in onze gezellige lunchroom zoeken wij op korte termijn EEN LEUKE COLLEG...

Horeca personeel

Het terrasseizoen begint bijna en daarom is Italiaans restaurant Divina Cucina in Oud-Beijerland op zoek naar nieuwe collega’s. Zo kun je aan de slag als bedieningsmedewerker, keukenhulp of afwasser.

divina cucina

Horecapersoneel

De mooie dagen komen eraan en dat betekent: terrasweer! ☀️ Wil jij ons team komen versterken in deze...

Allround schoonheidsspecialiste

Van nagels stylen tot schoonheidsbehandelingen uitvoeren: als duizendpoot in de beautywereld weet jij hoe je de pluspunten van jouw klanten het best kunt benadrukken. Schoonheidsinstituut La Plus Belle in Numansdorp zoekt een collega en wie weet is dit dé job voor jou.

la plus belle

Nagelstyliste/Pedicure /Allround schoonheidsspecialiste

Schoonheidsinstituut La Plus Belle in Numansdorp zoekt een leuke, nieuwe collega. Allround schoon...

Hulp bij solliciteren

Kun je wel wat tips gebruiken hoe je een sollicitatiegesprek tot een succes maakt? De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft elke maand een bijeenkomst over zoeken en vinden op de arbeidsmarkt. Op vrijdag 26 april is in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum Patricia Buitendijk van uitzendbureau Randstad Oud-Beijerland aanwezig. Zij weet als geen ander wat je nodig hebt voor het ideale sollicitatiegesprek en waar je op kan letten. Wat zeg je wel en wat hoef je niet te zeggen? En hoe reageer je op moeilijke vragen?

‘Tips en tops bij je sollicitatiegesprek’ is op vrijdag 26 april van 9.30 uur tot 11.30 uur, toegang is gratis.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.