Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vriezers en koelkasten vliegen de deur uit: “Nog nooit in één week zoveel vriezers verkocht”

Aangeboden door Peter Pan Witgoed 26 maart 2020

Nu veel mensen voor langere tijd boodschappen doen, is dit voor velen ook hét moment om gelijk maar die krappe of slecht werkende vriezer of koelkast te vervangen. Ook toe aan een nieuwe vriezer of koelkast? Peter Pan Witgoed in Oud-Beijerland helpt je de juiste keuze te maken en bezorgt je nieuwe apparaat graag bij je thuis.

Zelden heeft hij in één week tijd zoveel vriezers verkocht als vorige week. “Maar nu kreeg ik in een paar dagen tijd ineens meerdere bestellingen voor vriezers binnen”, vertelt Peter. “Gelukkig heb ik van zowel koelkasten als vriezers altijd wel een paar modellen op voorraad staan en kan ik die snel bij de mensen bezorgen.”

Dat veel Hoeksche Waarders Peter Pan weten te vinden, is geen verrassing. Want naast de thuisbezorgservice helpt Peter je graag een goede keuze te maken. Als het om een nieuwe vriezer of koelkast gaat, vraag je je misschien af hoeveel energie die verbruikt. En verbruikt een grotere vriezer of koelkast eigenlijk altijd meer energie? Hoe zit het met levensduur? Peter geeft graag advies.

Broodbakmachines

Ook naar broodbakmachines merkt Peter een toenemende vraag. Dit was al een trend, die nog eens versterkt wordt door de coronacrisis. Steeds meer mensen willen namelijk zelfvoorzienend zijn. Het goede nieuws is: ook een broodbakmachine bestel je bij Peter Pan Witgoed. Zo heb je altijd vers brood en hoef je daar in elk geval niet meer voor naar de supermarkt.

Peter kan bijna elk merk en type broodbakmachine wel leveren. “Er zit wel een kleine levertijd op, maar die is heel kort”, zegt Peter. Dus, wil jij ook elke dag genieten van knisperend vers, zelfgebakken brood? Bel Peter!

Mooi meegenomen: je steunt de lokale ondernemer én voor garantie en service kun je gewoon bij Peter terecht. Want stel dat er iets kapot gaat, of dat nu je vriezer of broodbakmachine is: Peter repareert ook nog eens bijna alles.


Noot van de redactie: ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact op. Ben je van plan om naar de winkel te komen? Houd je dan goed de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Peter Pan Witgoed. Meer over Peter Pan Witgoed ontdekken?

Peter Pan Witgoed elektronicawinkels

Gesloten09:00 - 17:30

Julianastraat 45-47, Oud-Beijerland

Bekijk meer:elektronicawinkels

adv.