Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van bloemen en planten tot gouden kevers: hier vind je alles voor je huis

Aangeboden door Home Trends 12 maart 2020

Wow! Dat is het eerste wat je denkt als je binnenkomt bij woon- en bloemenwinkel Home Trends in Oud-Beijerland. Van bloemen en planten tot interieuraccessoires en kleinmeubelen: hier vind je alle inspiratie én de mooiste artikelen om je huis weer helemaal van nu te maken. Wij kregen een rondleiding van eigenaar Gert-Jan Batenburg en verwonderden ons over het uitgebreide assortiment. 

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Bloemenparadijs

Home Trends Oud-Beijerland 1500px - 06
Beeld: indebuurt Hoeksche Waard

Het eerste wat opvalt als we binnenkomen, is de fonkelende bloemenpracht en vooral de heerlijke geur. Alleen dat al is een bezoekje aan Home Trends waard. Uit de bloemenmuur kun je zelf een boeket samenstellen, maar je kunt er natuurlijk ook kant-en-klare boeketten kopen. Ook van wilde bloemen!

Exclusieve merken

Ben je op zoek naar iets unieks, voor jezelf of als cadeau? Home Trends verkoopt merken die je niet snel ergens anders vindt. Deze fraaie potten van het merk Still bijvoorbeeld, worden volgens Gert-Jan nergens anders in Hoeksche Waard verkocht.

Knisperende kaarsen

Home Trends Oud-Beijerland 1500px - 10
Beeld: indebuurt Hoeksche Waard

Of wat dacht je van deze bijzondere kaarsen van Woodwick? Ze hebben een houten lont, waardoor ze klinken als een knisperend haardvuur. Ze ruiken ook nog eens heerlijk.

Voor ieder budget

Home Trends heeft een breed assortiment, waardoor je met elke portemonnee kunt slagen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een pot voor je plant, maar wil je er niet teveel geld aan uitgeven? Bij Home Trends heb je veel keuze uit potten van het toegankelijke, maar elegante merk Mica.

Zijdebloemen

Deze zijdebloemen zien er zo levensecht uit, dat we er bijna aan zouden ruiken. Ze geven direct sfeer in huis, zonder dat je er zorg aan hebt. Tip van Gert-Jan: zet deze prachtige eyecatchers bijvoorbeeld in de hal neer of in het raamkozijn (zoals links op de foto). Ook fijn: de medewerkers van Home Trends helpen je graag met het samenstellen en schikken.

Wooninspiratie

Home Trends Oud-Beijerland 1500px - 21
Beeld: indebuurt Hoeksche Waard

In een woonwinkel kunnen meubels natuurlijk niet ontbreken. Home Trends verkoopt verschillende kleinmeubelen, zoals bijzettafels, kasten kleine tot middelgrote bankstellen. Zie jij deze gave 2,5-zitsbank al in je woonkamer staan?

Trendwatch

What’s in a name! Gert-Jan en zijn team speuren regelmatig beurzen af, op zoek naar de laatste woontrends. Dé trends voor dit jaar: (donker) metaal en goud. Check bijvoorbeeld die gouden kevers rechts vooraan de foto! Cool toch?

Alles voor je urban jungle

Ook gaaf: de groene muur van interieurplanten midden in de zaak. Als groenliefhebber vind je wat je zoekt, of dat nu een subtiel plantje is of als je een echte urban jungle wil aanleggen.

Buitenafdeling

Aan het eind van de rondleiding wacht ons een aangename verrassing: de grote buitenafdeling. Hier vind je het hele jaar door seizoensplanten en -bloemen voor jouw tuin. Wij kunnen niet wachten om te zien hoe dit er in de zomer uitziet!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Home Trends. Meer over Home Trends ontdekken?

Home Trends bloemisten

Geopend08:30 - 17:30

Admiraal de Ruyterstraat 13, Oud-Beijerland

Bekijk meer:bloemisten
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.