Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lyanne van kledingzaak Boompjes 21: ‘Klanten vinden gewoon het leuk hoe wij het doen’

Aangeboden door Boompjes 21 26 juli 2019

Het is bijna zeven jaar geleden dat Lyanne Kuipers (29) de sleutel van Boompjesstraat 21 in handen kreeg – weet je ook gelijk waar de naam voor staat. Hoe het toen begon, daar lijkt de winkel nu helemaal niet meer op. Het is namelijk veel leuker.

Samen met haar moeder richtte Lyanne zich in eerste instantie op meubels. Ze kochten showroommodellen op die voor zachte prijsjes verkocht werden bij Boompjes 21. Tot ze op een gegeven moment een rekje kleding neerzette. En nog één. Dat liep zo hard, dat de winkel inmiddels een volwaardige kledingwinkel is met hippe dames- en herenkleding, accessoires en leuke cadeaus. Lyanne: “Sinds deze maand hebben we daar ook babykleding van Noppies bijgekregen. Zodra we het in de winkel hadden hangen, vloog het over de toonbank.”

Steeds wat nieuws

Elke week is er wel weer wat nieuws te zien in de winkel. Zo zorgt de jonge Strijense onderneemster dat het elke keer weer de moeite waard is om even binnen te stappen. Elke week gaat ze op inkoop om weer een nieuwe lading outfits mee naar haar winkel te nemen. En als de jurkjes de winkel uitvliegen, gaat ze nog vaker.

Toegankelijk

Het geheim? “Ik wil graag betaalbaar blijven. Het moet leuk blijven om af en toe te komen kijken. Niet dat je dan gelijk een rib uit je lijf kwijt bent. Ik heb bijvoorbeeld Vero Moda en Zusss. Dat is iets duurder en heel anders van kwaliteit. Dat merk weet zo’n sfeer te creëren, daar komen mensen echt voor naar de winkel. Die mix is heel leuk.”

‘Leuk hoe wij het doen’

Als je Boompjes 21 op Facebook of Instagram volgt, zie je Lyanne of een van de dames uit haar team bijna dagelijks voorbij komen. “Social media is onze etalage,” vertelt ze. En dus showt ze regelmatig welke nieuwe items er binnen zijn en deelt ze leuke outfits. Dat werkt, want daardoor heeft ze echt niet alleen maar klanten uit Strijen, maar komen ze ook uit Ridderkerk, Barendrecht en Dordrecht naar haar winkel. “Terwijl ze daar toch ook echt heus wel leuke winkels hebben. Maar die klanten vinden het gewoon leuk hoe we het hier doen.” Het gaat om meer dan wat er in de rekken hangt: het praatje, de koffie, de aandacht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nóg zo’n plaatje van een jurk! ✨ – In 3 kleuren verkrijgbaar. – One Size (kan van maat 34 t/m 40) – €36,95

Een bericht gedeeld door Fashion | Lifestyle | Gifts (@boompjes21) op

Jong ondernemen

Dat ze zo jong begon met ondernemen, dat zat er eigenlijk altijd al in, vertelt ze. “Het is er met de paplepel ingegoten. Mijn ouders hadden een eigen bedrijf. Mijn broertje en ik zijn daardoor allebei heel ondernemend en zelfstandig. Hij heeft ook zijn eigen bedrijf.”

Nieuw seizoen

Inmiddels staan de winterse breisels te wachten tot ze de winkel in mogen, maar voorlopig zijn het de zomerse wikkeljurkjes die en masse over de toonbank gaan. Als het nieuwe modeseizoen van start gaat, organiseert Lyanne vaak een speciale koopavond waar dan zo 250 dames al het nieuws komen bekijken. Wil je dat niet missen? Volg Boompjes 21 dan op Facebook of Instagram of houdt indebuurt in de gaten: we zullen zorgen dat je de aankondiging niet mist.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Boompjes 21. Meer over Boompjes 21 ontdekken?

Boompjes 21 kledingwinkels

Gesloten09:00 - 17:00

Boompjesstraat 21, Strijen

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.