Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

‘Ik wil met mijn massagestudio de bekendste in de Hoeksche Waard worden’

Door Rosanne Buitendijk 9 mei 2020

Had ze eindelijk de knoop doorgehakt om haar droom waar te maken, gooide corona roet in het eten. Sanne van den Berg (30) opende in maart haar eigen massagestudio SD Massage in hartje Oud-Beijerland, maar na een paar klanten moest de boel dicht. Volgende week mag ze weer beginnen en kan haar avontuur écht van start.

Nadat ze vorig jaar opkrabbelde na een burn-out en een ontspannende vakantie in de bergen had, besloot ze de stap te wagen. Ze werkte al jaren als masseuse in loondienst, maar Sanne’s ambities gaan veel verder dan dat. Ze wil het voor zichzelf doen, op haar manier. “Ik kon heel veel redenen bedenken om toch veilig in loondienst te blijven, maar na die vakantie in de bergen heb ik de knoop doorgehakt.”

Ontspanning

Dus richtte ze de studio die ze huurt in het centrum van Oud-Beijerland in precies zoals zij mooi vindt, mét fotobehang van een berglandschap. “Mensen die hier komen en mij kennen zeggen: dit ben jij helemaal. Het is de bedoeling is dat je bij binnenkomst al meteen een ontspannen gevoel ervaart. Vaak zijn massageruimtes zo kil, dat wilde ik absoluut niet.”

Sanne geeft sportmassages, voetmassages, nek-schouder-rugmassages en ontspannende gezicht- en hoofdmassages. Op Spotify maakte ze een playlist met ontspannende muziek die ze op zet, maar niet van die typische spa-muziek. “Dat kan ik na een tijdje niet meer horen.”

Duo-massages

Natuurlijk is ze niet de enige masseuse in de Hoeksche Waard, maar als het aan haar ligt wordt ze wel de bekendste. “Ik ga echt voor een professionele uitstraling. Ik ben begonnen met een massagestudio aan huis, maar dat vind ik niet professioneel genoeg. Ik wil groter worden, maar tóch de kleinschaligheid behouden. Ik wil ook duo-massages gaan aanbieden. Dan kun je lekker met je partner, moeder of vriendin komen en tegelijk gemasseerd worden. Daarmee wil ik me echt gaan onderscheiden in de Hoeksche Waard.”

Rustige weken

De afgelopen weken waar onzeker en stil voor Sanne. “Ik kon niet zoveel. Ik heb giftsets gemaakt en verkocht, wat ik straks ook nog blijf doen. Ik kon geen beroep doen op de tegemoetkoming van de overheid voor ondernemers, maar heb me wel aangemeld voor de tijdelijke overbruggingsregeling. Al heb ik daar nog niks over gehoord. Gelukkig heb ik het best gered. En ik heb na de versoepeling van de maatregelen lekker wat afspraken kunnen inplannen. Ik ben er klaar voor.’

Foto: indebuurt Hoeksche Waard
Foto: indebuurt Hoeksche Waard

Meer over SD Massage ontdekken?

SD Massage massagesalons

Oostdijk 37, Oud-Beijerland

Bekijk meer:massagesalons

Lees ook:

Support your locals en maak kans op €100,- tegoed voor jouw favoriete horecazaak

De horecaondernemers van de Hoeksche Waard staan voor een flinke uitdaging. Jij kunt jouw favoriete ...
binnenkijken herenhuis

6x Hoeksche Waarders met een tof interieur op Instagram

Na heel wat binnenkijkers en Fundalijstjes weten we intussen dat Hoeksche Waarders echt wel durven u...
Alcazar partycentrum disco

Goed nieuws! Alcazar sluit niet dit jaar, maar pas in 2021

Het coronavirus dreigde het laatste jaar van Alcazar flink te verpesten, maar daar is iets op gevond...

Het is stil in de praktijk van psychologe Kristel: ‘Vergeet alsjeblieft jezelf niet in deze rare tijden’

Hoe doen Hoeksche Waarders hun werk in deze gekke coronatijden? We kijken binnen bij GZ-psycholoog K...

adv.