Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe beautysalon Luvely is rozer dan roze: ‘Ik hoop dat Oud-Beijerland hier klaar voor is’

Door Ilona Boekhout 24 januari 2020

De Hoeksche Waard is een beautysalon rijker, maar niet zomaar één: Asmitha Werkman opende afgelopen zaterdag haar poederroze instagrammable Beauty Treatment Store aan de Molendijk in Oud-Beijerland. En wij namen een kijkje!

Luvely
Een Amerikaans concept, maar dan op z’n Nederlands: dat is in een notendop het nieuwe ‘Luvely’. Asmitha is geboren en getogen in Oud-Beijerland en is daarna verhuisd naar Barendrecht, waar ze tot op de dag van vandaag nog woont. Ze werkte in de sales voor cosmeticamerken, maar was toe aan wat anders: ze wilde een beautysalon zoals je in London en Amerika ziet. Een salon waar je terecht kunt voor een touch up: een fijne manicure, pedicure, wenkbrauwbehandeling, maar ook haarstijling en betaalbare, luxueuze verwenproducten. Asmitha: ”Ik wilde een salon waarbij je bij binnenkomst een goed gevoel krijgt. Hygiënisch, fris en hip.”

”Ik wilde thuis ook roze elementen, maar mijn vriend wilde dit ábsoluut niet. Je moet ergens je droom waarmaken, dus de keuze was hier al snel gemaakt”

Roze, roze en nog eens roze
Ze komt uit een echt ondernemersgezin, dus samen met haar vader heeft ze flink de schouders eronder gezet: ze hebben bijna alles zelf verbouwd en zijn voor al het materiaal en meubilair stad en land afgegaan. Asmitha: ”We zitten in een pand van meer dan 100 jaar oud; alles is schots en scheef, dus we hebben er behoorlijk wat werk aan gehad. Ik wilde thuis ook roze elementen, maar mijn vriend wilde dit ábsoluut niet. Je moet ergens je droom waarmaken, dus de keuze was hier al snel gemaakt: ik wilde een instagrammable plek en wat past hier nou beter bij dan roze?”

Wat ze zoal aan behandelingen doet?
Je kan bij Luvely voor héél veel terecht: spa manicures- en pedicures, gellak, wenkbrauwen shapen en vervenwimperlift, waxen, make-up en haarstijling. Maar ze is ook de ‘little diva’s’ niet vergeten: die kunnen ook hun handjes, voetjes en haren laten verzorgen. Het is bovenal allemaal goed betaalbaar, en dát is wat Asmitha graag wilde; een plek waar zowel werkende mama’s als studiebollen terecht kunnen voor een betaalbaar momentje ontspanning met een cappuchino in een roze mok, geserveerd op een goud plateautje. Kijk hieronder voor een sfeerimpressie van het poederroze interieur van Luvely.

 

Foto: indebuurt Hoeksche Waard
Foto: indebuurt Hoeksche Waard
Foto: indebuurt Hoeksche Waard
Foto: indebuurt Hoeksche Waard
Foto: indebuurt Hoeksche Waard
Foto: indebuurt Hoeksche Waard

Meer over Luvely ontdekken?

Luvely beauty en wellness

Vandaag gesloten

Molendijk 34, Oud-Beijerland

Bekijk meer:beauty en wellness

Ook leuk om te lezen:

Ook deze bedrijfspanden van de Suiker Unie in Puttershoek gaan tegen de vlakte

Dat de bedrijfspanden aan de Weverseinde 343 in Puttershoek leeg komen te staan, was al bekend. Nu i...

Deze vrouwen werden allemaal wél burgemeester in de Hoeksche Waard

Na drie mannelijke waarnemend burgemeesters wordt ook de eerste kroonbenoemde burgemeester van de Ho...
Trimsalon 't Hoekje Heinenoord

Dit is de werkplek van hondentrimster Sylvana: ‘Ik heb zelfs eens een liedje staan zingen voor een hond’

Elke week laten we je een leuke werkplek in de Hoeksche Waard zien. Deze week is dit de werkplek van...

Nieuw! Winkelcentrum in Numansdorp wacht primeur en dit gaat er binnenkort komen

Het hangt al een maand als een groot vraagteken boven Numansdorp: wat komt er toch naast VMK? Sinds ...

adv.