Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

9 x deze Hoeksche Waardse producten koop je gewoon bij PLUS Hoeksche Waard

Aangeboden door PLUS Supermarkten Hoeksche Waard 23 juli 2020

Van fruit, aardappelen tot chips en gebak: je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt in de Hoeksche Waard gemaakt. Maar als je in de supermarkt loopt, is het niet altijd eenvoudig om de lokale producten er uit te pikken. Wij gingen voor je langs bij PLUS Hoeksche Waard en zetten de lekkerste Hoeksche Waardse producten die daar te koop zijn voor je op een rij.

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Trakteerfruit

PLUS Hoeksche Waard juli 2020 - trakteerfruit
Het trakteerfruit bij PLUS. (Foto: indebuurt Hoeksche Waard)

We beginnen onze lokale producten-jacht bij de fruitafdeling. Daar vind je bijvoorbeeld Trakteerfruit. Het bijzondere aan het fruit is dat dit in Oud-Beijerland met de hand wordt gesneden, in plaats van door machines. Daardoor komen alleen de lekkerste stukjes fruit in jouw bakje. Dus geen stukjes korst op je meloen of half zachte stukjes appel. En als het fruit eenmaal gesneden is, staat het door de korte afstand naar de supermarkt snel in het schap. Lekker vers dus!

Fruit van de Kikkershoek

PLUS Hoeksche Waard - artikel juli 2020 - Kersen van de Kikkershoek
Kersen van de Kikkershoek (Beeld: Boerderij de Kikkershoek)

Over vers gesproken: afhankelijk van het seizoen vind je bij PLUS Hoeksche Waard fruit en groente van Boerderij Kikkershoek in Mijnsheerenland. De kersen op de foto zijn er, net als bijvoorbeeld de appels en peren die ze er kweken, niet altijd. Maar áls ze er zijn, bereid je dan maar alvast voor op een smaaksensatie. Verser en dichterbij huis kan bijna niet!

Hoeksche Waardse aardappelen

PLUS Hoeksche Waard juli 2020 - aardappelen (Pixabay)
Foto ter illustratie: Pixabay

Hoeksche Waard blinkt uit in de teelt van aardappelen in allerlei soorten, maten en smaken. Lokale producten ten voeten uit! Wat dacht je bijvoorbeeld van de cherry potatoes van Peter Boer uit Klaaswaal? En natuurlijk de Hoeksche Rooie? Niet elke aardappel is heel het jaar door verkrijgbaar, maar áls ze er zijn, dan vind je ze bij PLUS.

Lekkers van Bakker Voordijk

plus bakker voordijk
Foto: indebuurt Hoeksche Waard

Heb je iets te vieren of verwacht je visite die je in de watten wil leggen? (Of stiekem gewoon jezelf?) Ga dan voor gebak of koeken van Bakker Voordijk. Dit Oud-Beijerlandse familiebedrijf bestaat al sinds 1793, dus als ze ergens weten hoe je lekkere baksels maakt, dan is het hier.

Hoeksche Chips

Foto: indebuurt Hoeksche Waard
Foto: indebuurt Hoeksche Waard

Bij PLUS vind je ook Hoeksche Chips. Ze worden gemaakt in ‘s-Gravendeel, bij hetzelfde bedrijf als waar ook de aardappelen voor de chips worden geteeld en geoogst. Ze worden met schil en al gebakken in zonnebloemolie en met alleen een beetje zeezout of met natuurlijke kruiden op smaak gebracht. Kraak & smaak!

Jimmy’s popcorn

PLUS Hoeksche Waard - popcorn jimmy
Jimmy’s Popcorn bij PLUS Hoeksche Waard. (Beeld: indebuurt Hoeksche Waard)

Mocht je eens wat anders op tafel willen zetten dan chips, kijk dan eens naar de maïssnacks, popcorn of nacho’s van JIMMY’s. Klinkt Amerikaans, is het niet. Komt gewoon uit Oud-Beijerland.

Wijn van Hof van Moerkerken

PLUS Hoeksche Waard - wijn hof van moerkerken
Wijn van Hof van Moerkerken. (Beeld: indebuurt Hoeksche Waard)

Komt de naam Hof van Moerkerken je bekend voor? Zou goed kunnen, want het is een monumentaal pand in Mijnsheerenland. Maar het is ook de naam van het lokale wijnlabel van PLUS Hoeksche Waard. Van rosé tot rode wijn! Dat ie goed smaakt, blijkt wel uit enkele reacties op de Facebookpagina van PLUS. Yvonne schrijft bijvoorbeeld: “Ik heb de Merlot al geproefd en die was heerlijk, nu de andere wijnen nog!”

Veel soorten speciaalbier

Bierliefhebbers opgelet! PLUS Hans Bogaerts heeft meer dan twee meter stelling aan speciaalbieren, die regelmatig worden doorgewisseld. Daardoor zit er altijd wel een bier bij dat in de buurt is gebrouwen.

Bloemen

PLUS Hoeksche Waard - artikel juli 2020 - bloemen
De bloemen bij PLUS hebben allemaal een vaasgarantie van zeven dagen. (Beeld: PLUS Hans Bogaerts)

Ook de bloemen die je bij PLUS kunt kopen, komen zoveel mogelijk uit de buurt. Ze zijn zelfs zó vers, dat PLUS je een vaasgarantie van zeven dagen geeft.  Begint je bos tóch na een paar dagen te verwelken? Dan ga je gewoon terug en krijg je zonder discussie een nieuwe bos.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door PLUS Supermarkten Hoeksche Waard. Meer over PLUS Supermarkten Hoeksche Waard ontdekken?

PLUS Supermarkten Hoeksche Waard boodschappen

, Hoeksche Waard

Bekijk meer:boodschappen
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.