Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Je droomauto rijden voor duizenden euro’s minder dan normaal: hier kan het

Aangeboden door Eenautoimporteren.nl 3 maart 2020

Stel: je bent al een tijdje aan het rondkijken voor een nieuwe auto en je weet inmiddels wat je wil. Merk, type, kleur, opties… Alleen de prijs houdt je tegen. Tsja, wel als je hem in Nederland zou kopen. Want een auto importeren: dat kan ook. Dan heb je dezelfde auto, voor veel minder geld. 

Mensen hun droomauto bezorgen voor een veel lagere prijs dan wanneer je bij een Nederlandse dealer zou kopen: dat is wat Eenautoimporteren.nl doet. Bart Koolaard, oprichter van het in Rhoon gevestigde bedrijf, legt uit: “De meeste mensen die bij ons komen, weten al goed welke auto ze willen. Dan gaan wij kijken wat er over de grens te koop staat, vooral in Duitsland. Er staan op elk moment ongeveer 2 miljoen auto’s te koop, dus er is altijd wel een match. En het mooiste is: voor die auto betaal je al snel duizenden euro’s minder dan in Nederland het geval zou zijn.”

Korting

Hoe dat kan? “Allereerst door de lagere vraagprijs”, vertelt Bart. “Bij een Duitse merkdealer ligt die lager dan wanneer diezelfde auto bij een merkdealer in Nederland te koop zou staan. Daarnaast zorgen wij voor een grote besparing op de aanschafbelasting (BPM). Hier kun je veel korting op krijgen. Wij weten precies hoe we die korting zo hoog mogelijk kunnen maken en regelen bovendien dit volledig voor je.”

Vergrootglas

Een auto importeren kan een beetje spannend voelen, want het gaat om een investering waarbij je waar wil krijgen voor je geld. Begrijpelijk, maar niet nodig, volgens Bart. “Omdat wij altijd zaken doen met officiële merkdealers, kunnen wij garanderen dat je krijgt wat je hebt besteld. Bovendien controleren wij zelf alles: hoeveel eigenaren de auto heeft gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. De koper krijgt het papierwerk trouwens ook mee. En zodra de auto hier in Rhoon aankomt, gaan we er letterlijk met een vergrootglas langs. Met speciale apparatuur kunnen we zelfs controleren of de auto niet is overgespoten.”

Vast tarief

Het zoeken van een auto die volledig aan jouw wensen voldoet, het contact met de dealer, het regelen van het papierwerk, het transport en natuurlijk zoveel mogelijk besparing voor jou regelen: allemaal zaken die Bart en zijn team voor je doen. “Omdat onze handelingen voor elke auto die we importeren hetzelfde zijn, rekenen we hiervoor een vast tarief”, vertelt Bart. “En voor de transportkosten geldt: hoe dichterbij de dealer waar de auto gekocht wordt, hoe lager de transportkosten.”

Hoe duurder, hoe meer besparing

“Daardoor geldt ook: hoe duurder de auto normaal gesproken in Nederland zou zijn, hoe meer kosten je bespaart door te importeren. Stel dat je gemiddeld 20% bespaart op de aanschafprijs, dan bespaar je in euro’s veel meer op een auto van 50.000 euro dan op een auto van 10.000 euro. Daar zijn we altijd open over naar de klant. Als uit de berekening blijkt dat de besparing niet opweegt tegen de kosten, dan kan het advies zijn om de auto niet te importeren. Al kan ook levertijd een argument zijn. Bij ons kan de auto al binnen tien werkdagen op Nederlands kenteken staan.”

Twijfel je nog steeds of een auto importeren iets voor jou is? Bekijk dan zeker eens de recensies die eenautoimporteren.nl krijgt.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Eenautoimporteren.nl. Meer over Eenautoimporteren.nl ontdekken?

Eenautoimporteren.nl auto en mobiliteit

Gesloten09:00 - 17:00

Koperhoek 4a, Rhoon

Bekijk meer:auto en mobiliteit

adv.