Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze viswinkel komt speciaal voor pasen met XXL sushischotel en andere paasgerechten

Aangeboden door Aan de Kant 6 april 2020

Dat visgerechten steeds populairder worden, merken ze ook bij Visspeciaalzaak Aan de Kant. Zeker in aanloop naar Pasen is het druk. Niet gek, want naast verse vis hebben ze ook de lekkerste recepten en de beste bereidingstips voor je. En speciaal voor Pasen: een kant en klare, extra grote sushischotel.

Met heel de familie bij elkaar komen om Pasen te vieren: dat zit er dit jaar helaas niet in. Maar ook in kleine kring kun je genieten van al het lekkers dat Visspeciaalzaak Aan de Kant te bieden heeft. Bijvoorbeeld met kant en klare paasgerechten. En wat dacht je van deze extra grote sushischotel? Het water loopt ons al in de mond!

🐟De Paasdagen verlopen anders dan dat we gewend zullen zijn. Daar kunnen we volgende week niet omheen. Maar dat wil…

Posted by AAN DE KANT Visspeciaalzaak on Saturday, April 4, 2020

Makkelijk en snel

Toch liever zelf een visje bereiden? Doen! “Een lekker visgerecht op tafel zetten is een stuk makkelijker en sneller dan veel mensen denken”, vertelt Deniece Veenstra van Aan de Kant. “Bovendien is vis ook geschikt als ovengerecht.” Leestip: in dit artikel legt Aan de Kant uit hoe je zalm het beste bakt.

Hollandse garnalen

Om het je extra makkelijk te maken, heeft Aan de Kant elke maand een vis van de maand, met bijpassend recept. De recepten worden meegegeven in de winkel, maar je kunt ze ook op de website van Aan de Kant terugvinden. Niet alleen met Pasen, maar heel het jaar door.

Deze maand staan de schijnwerpers gericht op Hollandse garnalen, met als bijpassend recept: spinazieomelet met garnalen. “Garnalen staan bekend als kleine smaakmakers”, vertelt Deniece. “Je kunt ze voor heel veel dingen gebruiken om smaak toe te voegen, zoals in een Paasbrunch. Bovendien zijn ze al voorgekookt, dus je hoeft ze alleen nog op te warmen.”

Visspeciaalzaak Aan de Kant - omelet garnaal

Recept van de maand: omelet met Hollandse garnaal. (Beeld: Connie van der Veer)

Verkoopwagen en bezorgen

Visspeciaalzaak Aan de Kant heeft een vaste winkel in Oud-Beijerland, maar met de verkoopwagen is Aan de Kant op woensdag in Strijen, donderdag en zaterdag in Numansdorp en vrijdag in Heinenoord te vinden. Overigens neemt Aan de Kant ook hier anti-coronamaatregelen in acht. Zo kun je je vis niet meer bij de wagen opeten en dien je als je in de rij staat, anderhalve meter afstand aan te houden. In de winkel in Oud-Beijerland mogen niet meer dan vier mensen tegelijk de zaak in en is er een hoekje ingericht waar je je handen kunt wassen. Kom je liever helemaal niet naar de winkel? Dan kun je er ook nog voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen. Veilig en handig!

Aan de Kant - Zalm vis van de maand

Met deze tips van Aan de Kant bak jij voortaan zalm als een topchef

Wil je wat vaker vis eten, maar heb je geen idee welke vissoort je moet kiezen? Of kijk je op tegen ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Aan de Kant. Meer over Aan de Kant ontdekken?

Aan de Kant viswinkels

Geopend08:30 - 18:00

Molendijk 20, Oud-Beijerland

Bekijk meer:viswinkels

adv.