Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Uitvaartwinkel in Oud-Beijerland bestaat een jaar en voor deze dingen kun je er terecht

Aangeboden door Uitvaartverzorging Yvonne Jonker 15 mei 2019

Er werden wel even wat wenkbrauwen opgetrokken toen vorig jaar in mei de Uitvaartwinkel van Uitvaartverzorging Yvonne Jonker in Oud-Beijerland werd geopend. ‘Nou, gezellig,’ dat soort gebrom. Weet je niet zo goed wat je er kunt doen? Je moet misschien even een drempel over om naar binnen te stappen, maar het is echt niet de minst gezellige winkel van Oud-Beijerland.

In de winkel kun je terecht voor boeken, urnen en as sieraden. Of als je gewoon even je verhaal kwijt wilt. Het is er echt niet ongezellig, verzekert Yvonne. De winkel wordt bemand door verschillende medewerkers.

Sieraden, boeken en wilsbeschikking

Zij hebben al talloze uitvaarten meegemaakt en kunnen daarom de meest uiteenlopende vragen beantwoorden. Of je geruststellen, als dat nodig is. In de Uitvaartwinkel kun je een wilsbeschikking ophalen, waarin je al je laatste wensen en voorkeuren kunt aangeven.

Er staan boeken over de dood, die je mag lenen om rustig thuis te lezen. In de winkel kun je ook diverse as sieraden bekijken. Yvonne: “Wanneer een dierbare is gecremeerd, is het mooi om de as dichtbij je te dragen. Dat kan met een as sieraad. We hebben verschillende ringen, armbanden, bedels en kettingen waar je een beetje as in kunt bewaren. Die kun je in de winkel bekijken en kopen. We hebben ook mini-urnen, kleine gedenkobjecten die je decoratief op een mooie plek in huis kunt zetten.”

De uitvaartwinkel in Oud-Beijerland is sinds begin mei geopend.

Begrafenisverzorgster Yvonne Jonker zit sinds jaar en dag in Barendrecht maar verzorgt ook veel uitvaarten in de Hoeksche Waard. Misschien hoop je de winkel zo vaak mogelijk gewoon voorbij te lopen – maar als je met afscheid nemen te maken hebt, is het een uitkomst om hier met je vragen en zorgen naar binnen te stappen.


Meer over Uitvaartverzorging Yvonne Jonker ontdekken?

Uitvaartverzorging Yvonne Jonker uitvaartcentra

Vandaag gesloten

Oostdijk 24, Oud-Beijerland

Bekijk meer:uitvaartcentra

Lees ook:

Een ijscokar of draaiorgel op je uitvaart? Dat kan gewoon bij Uitvaartverzorging Yvonne Jonker

Lief zijn, luisteren en aandacht geven: dat is het allerbelangrijkste in het werk van uitvaartverzor...

adv.