Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Apparaat stuk? Dit kan Peter Pan allemaal maken

Aangeboden door Peter Pan Witgoed 21 september 2019

Hocus pocus… en je wasmachine doet het weer. Tenminste, als je ‘m aan Peter Pan Witgoed hebt toevertrouwd. Hier kun je namelijk niet alleen terecht wanneer je een nieuwe stofzuiger of wasmachine nodig hebt, maar ook als een van je huishoudelijke apparaten het per ongeluk begeeft. 

Er is bijna niets wat Peter níet maken kan. “Waterkokers en koffiezetapparaten zie ik niet zo vaak meer, die vervangen mensen dan meestal. Terwijl dat vaak ook nog te repareren is. Ik heb goede contacten met de meeste leveranciers. Van hen krijg ik de onderdelen die ik nodig heb voor de reparatie.”

Geen weken zonder wasmachine

Voor zijn klanten is het vervelend als een apparaat stuk gaat, maar Peter doet niets liever dan repareren. “Of het nou een stofzuiger of een vaatwasmachine is: ik vind alles leuk om te maken. Voor veel mensen zijn de wasmachine en vaatwasser het belangrijkste in huis. Daar kun je niet zo makkelijk een week zonder. Daarom kom ik altijd zo snel mogelijk kijken wat het probleem is zodat ik de onderdelen kan bestellen. Die machines moeten het gewoon zo snel mogelijk weer doen.”

Altijd een oplossing

Dus is er iets met je stofzuiger, koelkast, wasmachine, vaatwasser, koelkast – we kunnen nog wel even doorgaan – bel Peter. Wil je een afzuigkap of kookplaat installeren? Voor inbouwen draait hij zijn hand ook niet om. “Ik vind het juist leuk om aparte oplossingen te verzinnen. Bij afzuiginstallaties zie je vaak dat de afvoerbuis op de meest onlogische plekken zitten. Daar bedenk ik dan iets voor, zodat alle leidingen toch netjes weggewerkt worden.”

Installatie

Wist je dat je bij Peter Pan Witgoed ook terecht kunt voor installatieklussen in en rondom huis? Het verplaatsen van een meterkast, nieuwe groepen maken, deurbel installeren: Peter Pan kan het maken.


Meer over Peter Pan Witgoed ontdekken?

Peter Pan Witgoed elektronicawinkels

Gesloten09:00 - 17:30

Julianastraat 45-47, Oud-Beijerland

Bekijk meer:elektronicawinkels

Lees ook:

peter-pannenkoek-peter-pan-witgoed-oud-beijerland

Een kluszomer voor de boeg? Deze installateur heeft plek in zijn agenda

Heb je geen relaxte vakantie maar een kluszomer voor de boeg? Of heb je net een klushuis gekocht en ...
kerkstraat

Jammer hoor: deze twee winkels in Strijen sluiten de deuren

Altijd jammer als winkeliers vertrekken, en helemaal als het er twee tegelijk zijn. De Strijense win...

Drie keer Oud-Beijerland erbij: zoveel is er in 20 jaar gebouwd in de Hoeksche Waard

Het gemopper dat het steeds voller en drukker wordt in de Hoeksche Waard, komt je vast niet onbekend...

adv.