Action update: wanneer komt de winkel in Oud-Beijerland er nou?

Door Rosanne Buitendijk 19 april 2019

“Een Action in Oud-Beijerland? Ik kan er nog niks over zeggen,” zei de verhurend makelaar een paar weken geleden toen wij de geruchten checkten. We belden nog maar eens, want er gebeurt inmiddels van alles in de Veilingpassage waar de winkel zou moeten komen. Maar er staan nog steeds geen handtekeningen gezet die de komst van een Action in Oud-Beijerland definitief maken.

Inmiddels is in de Veilingpassage waar de Action zou moeten komen, een grote verhuizing gaande. Juwelier Lucardi verhuist binnenkort naar het pand waar eerst schoenmaker Bas Schoonhoven zat, tegenover de natuurwinkel. En ook kledingzaak Witteveen verhuist binnenkort naar een nieuwe ruimte aan de kant van Shoeby en Dakota Women.

Heel winkelblok

Met die interne verhuizing komt er een heel winkelblok vrij. Ooit zaten daar de Esprit, een pop-up boekenwinkel, de Off-Line fashion store en de BelCompany. Wie komt er in dat grote winkelblok? De winkeliers in de Veilingpassage doen er niet geheimzinnig over: een Action. Maar wanneer? Daar moeten we dus nog even op wachten.

Lees ook:

action

Komt er een Action in Oud-Beijerland? Wij checkten de geruchten

'Er komt een Action in de Veilingpassage in Oud-Beijerland,' horen wij rondzoemen. We zouden onszelf...

Wéér een winkel in de problemen: Miller & Monroe op randje faillissement

Vidrea Retail, het moederbedrijf van de winkel Miller & Monroe, heeft maandag uitstel van betaling a...

De vernieuwde Lidl in Puttershoek is open en zo ziet het er nu binnen uit

Goed nieuws voor de vaste klanten van Lidl in Puttershoek: na een week verbouwen is de discountwinke...

adv.