Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Waarom je je zonnebrand niet tot volgend jaar moet bewaren en nog 4 tips van La Plus Belle

Aangeboden door Schoonheidsinstituut La Plus Belle 29 augustus 2019

Twee keer met je ogen knipperen en het is alweer bijna september. Bijna tijd om afscheid te nemen van de zomer. Maar niet voordat je deze tips van Mieke van schoonheidsinstituut La Plus Belle hebt gelezen!

1. Bewaar je zonnebrand niet voor volgend jaar

“Zonnebrand smeren blijft belangrijk, ook als je zo aan het einde van de zomer al flink wat zon hebt gezien. Wat je niet moet doen is de restjes zonnebrand die je niet meer opmaakt, voor volgend jaar bewaren. De SPF neemt namelijk flink af. Gebruik het restje als bodylotion en koop volgend jaar weer nieuwe zonnebrandcrème. Dan weet je zeker dat je je huid goed beschermt.”

2. Blijf een zonnefactor gebruiken

“Ook in de herfst en de winter is het belangrijk om een zonnefactor te gebruiken. Je huid beschermen tegen schadelijke zonnestralen is namelijk de allerbeste tip tegen huidveroudering. Omdat de zon in de herfst en winter minder krachtig is, hoef je geen fles zonnebrand paraat te hebben staan. Wij hebben hele fijne ‘shields’, dat is puur en alleen een zonnefactor die je over je dagcrème heen doet. Dat is niet plakkerig of vet, maar geef je je huid wel wat het nodig heeft.”

3. Neem na je zomervakantie een goede peeling

“Door de zon verdikt je opperhuid. In de zomer houdt je huid dode huidcellen vast. Dat komt door de zon en is een soort natuurlijke beschermingsfactor tegen uv-stralen. Handig, maar het maakt je huid ook dof. Een goede peeling zorgt ervoor dat je er weer fris en stralend uitziet. Je huid voelt ook weer heerlijk zacht aan. In onze salon hebben we verschillende soorten peelings en natuurlijk kijken we naar wat jouw huid nodig heeft.”

la plus belle

4. Switch van dagcrème

“Gebruik in de zomer en winter andere crème. Zomers kun je een dunnere dagcrème gebruiken, maar als het weer guurder wordt en de verwarming aangaat, kun je wel een wat vollere crème gebruiken op je gezicht. Vaak hebben cosmeticamerken binnen dezelfde lijn een luchtige en iets vettere variant dagcrème. Wij gebruiken al 26 jaar Sothys en zijn daar erg blij mee. Ook Darphin, waar we inmiddels 17 jaar ervaring mee hebben, heeft hele goede crèmes. In onze salon kunnen we je natuurlijk adviseren welke voor jou het beste is.”

5. Bereid je huid voor op de winter met een seizoensbehandeling

“Sothys komt binnenkort met haar nieuwe seizoensbehandeling die ideaal is om je huid voor te bereiden op de winter. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en geeft je huid een voedingsboost. Vocht is heel belangrijk voor je huid. De seizoensbehandeling zorgt ervoor dat je huid vocht goed kan vasthouden en er stralend uitziet.”


Meer over Schoonheidsinstituut La Plus Belle ontdekken?

Schoonheidsinstituut La Plus Belle beauty en wellness

Gesloten09:00 - 17:00

Heulbrug 6, Numansdorp

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

la plus belle

Tip van La Plus Belle: ‘Bescherm jezelf ook in het voorjaar en in de schaduw tegen de zon’

We zijn dól op de zon, wie niet? Zeker in de lente, wanneer je weer extra geniet van die warme zonne...
mieke marina la plus belle

‘Wij zijn ook niet van de opsmuk’, zeggen beautydames Mieke en Marina van La Plus Belle

Jawel, ze komen graag verzorgd voor de dag. Maar toch blijven Mieke en Marina van Schoonheidsinstitu...

Zwanger? Pretecho4u komt bij jou thuis langs voor de mooiste 4D-echo

Verwachten jullie een kindje? Gefeliciteerd! De komende maanden zie je jouw buik groeien, maar hoe j...

adv.