Werken bij La Plus Belle is superleuk en dit is waarom

Aangeboden door Schoonheidsinstituut La Plus Belle 28 juni 2019

Voor het tripje naar Parijs ben je helaas net te laat: die maakten de dames van La Plus Belle een paar weken terug al. Maar ach, volgend jaar gaan ze echt weer wat leuks doen met elkaar, dus dan haak je daar gewoon bij aan. Beautyzaak La Plus Belle in Numansdorp zoekt een nieuwe collega en wij vertellen je waarom het super leuk is om hier te werken.

Klein team

Bij La Plus Belle kom je in een klein, gezellig team terecht met vijf andere dames: Mieke, Marina, Corrie, Marieke en Annemarie. Mieke en Marina zijn de baas, maar gedragen zich echt niet als iemand die boven jou staat en je wel even vertelt wat je moet doen. Marina: “We zijn allemaal gelijk, we doen allemaal dezelfde dingen. We hebben het ook leuk met zijn vijven, we zijn heel begaan met elkaar. We zijn niet van de poespas en overdreven getrut. We zijn pas met elkaar naar Parijs geweest en dat was super leuk. We hebben door de stad gefietst met een gids, hebben op de Eiffeltoren gestaan en zijn compleet in de watten gelegd bij twee merken waar we hier in de salon mee werken. Dat was echt geweldig.”

Afwisselend

Bij la Plus Belle is iedereen is vrij allround. Iedereen doet alles. Dat zorgt er ook voor dat het werk heel afwisselend is. ’s Ochtends geef je iemand mooie gellak, daarna doe je een gezichtsbehandeling en ’s middags verf je iemands wenkbrauwen.

Kennis opdoen

De nieuwe collega bij La Plus Belle is het liefst ook allround. Heb je maar één of twee specialismen, dan zien Marina en Mieke toch graag je cv. Er zijn altijd mogelijkheden om je kennis bij te spijkeren. Zo gaan de dames regelmatig naar een training om alles te leren over een nieuw product of nieuw soort behandeling. Zo ben je altijd up-to-date.

Beloning

Wat Marina het mooiste vindt aan haar werk? “Je kunt mensen van kleine problemen afhelpen. Iedereen stapt weer naar buiten met een fijn gevoel, zo van ‘wat voel ik me weer lekker’. Dat is elke keer weer een beloning. Je moet ervan houden om mensen zich mooi te laten voelen, want dat doen we hier de hele dag.”

Enthousiast geworden? De vacature bekijk je hier.

la plus belle

Nagelstyliste/Pedicure /Allround schoonheidsspecialiste

Schoonheidsinstituut La Plus Belle in Numansdorp zoekt een leuke, nieuwe collega. Allround schoon...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Schoonheidsinstituut La Plus Belle. Meer over Schoonheidsinstituut La Plus Belle ontdekken?

Schoonheidsinstituut La Plus Belle beauty en wellness

Nu gesloten09:00 - 17:00

Heulbrug 6, Numansdorp

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.