Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor totale verzorging en ontspanning ga je naar Van der Hoek Hair & Beauty

Aangeboden door Van der Hoek Hair & Beauty 3 december 2019

Jou tiptop verzorgd en relaxed de feestdagen tegemoet laten gaan: dat is missie van Jacqueline van der Hoek en haar team. Bij Van der Hoek Hair & Beauty kun je namelijk terecht voor veel meer dan het knippen en verven van je haar. “Hier ga je fris en ontspannen de deur weer uit.” 

Is het weer tijd om naar de kapper te gaan? En wil je ook nog langs de pedicure en je make-up laten doen? Bij Van der Hoek Hair & Beauty in Oud-Beijerland zit je goed voor verzorging en ontspanning tegelijk.

Van der Hoek Hair & Beauty. (Beeld: indebuurt)

Voor iedereen

De Oud-Beijerlandse salon is er voor jong en oud, voor mannen en vrouwen. Terwijl we in gesprek zijn met Jacqueline zien we verschillende mensen plaatsnemen; van een oudere dame tot een man die een abonnement heeft afgesloten en zijn haar elke twee weken laat bijwerken.

“Dat abonnement is trouwens nieuw”, vertelt Jacqueline. “Heel handig als je wat vaker naar de kapper zou willen gaan, om het meer bij te houden. Dan ben je met een abonnement voordeliger uit dan elke keer los betalen.”

Van der Hoek Hair & Beauty Oud-Beijerland
Van der Hoek Hair & Beauty. (Beeld: indebuurt)

Alles in één

Naast knippen en scheren kunnen Jacqueline en haar team nog veel meer voor je betekenen. Denk bijvoorbeeld aan manicure en pedicure, zowel cosmetisch als medisch. “Onze specialist mag daardoor behandelingen doen die niet elke pedicure mag en kan uitvoeren”, vertelt Jacqueline. “Zoals eelt snijden, likdoorns en ingegroeide teennagels behandelen.”

Daarnaast kun je terecht voor veel andere behandelingen, van harsen tot make-up. Als klap op de vuurpijl verkoopt ze zelfs kleding, via een samenwerking met een andere onderneemster. “Elke maand hebben we weer andere kleding”, vertelt Jacqueline. “Voor een brede doelgroep. We hebben ook accessoires, zoals oorbellen en tasjes.”

Gratis adviesgesprek

Duizelt het je van alle mogelijkheden? In het gratis adviesgesprek, met een kopje koffie of thee erbij, bespreekt Jacqueline graag alle opties met je. Handig toch? Klik op de oranje knop hieronder voor het maken van een afspraak, of bel even.


Meer over Van der Hoek Hair & Beauty ontdekken?

Van der Hoek Hair & Beauty beauty en wellness

Gesloten09:00 - 17:30

Beijerse Hof 17, Oud-Beijerland

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.