Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes, daar komt het lenteweer! ‘Hoogste tijd voor een vrolijk gellakje op je nagels’

Aangeboden door Schoonheidsinstituut La Plus Belle 22 maart 2019

Bij schoonheidsinstituut La Plus Belle hebben ze er zin in: de lente! Vrolijke jurkjes, blote benen, open schoenen – wat matcht daar nou beter bij dan een mooi lakje op je nagels? Bij La Plus Belle kun je nu ook terecht voor de altijd mooie kleuren van OPI.

Je kent het merk misschien van de make-upafdeling in de drogist, maar Marina en Mieke en hun team werken in de salon alleen met de meest hoogwaardige producten van OPI die je juist niet in elke winkel op de hoek kunt kopen.

Perfecte nagels

“We zijn fan van de gellak van OPI: die blijft tot wel drie weken perfect zitten,” vertelt Marina. “Hiermee heb je geen afgebladderde nagels, wat met gewone nagellak wel snel zo is. Krijg je veel te snel al een beschadiging, dan kom je gewoon terug en kijken we wat we eraan kunnen doen. Op je teennagels blijft de lak trouwens nog langer zitten. Teennagels groeien minder snel. En je doet natuurlijk minder met je voeten dan met je handen.”

Onder de lamp

Gellak wordt in de salon aangebracht en droogt in mum van tijd onder een speciale lamp. De lak blijft niet alleen veel langer zitten dan wanneer je zelf lakt, het ziet er ook een stuk netter uit. Omdat het in verschillende laagjes wordt aangebracht, oogt je nagel sterker. De lak verwijder je niet één, twee, drie met een watje en wat remover, maar wordt er afgeweekt. Dit kun je thuis doen als je wilt, met een speciale remover kit.

Aanbieding

OPI heeft veel verschillende kleuren in de collectie: of je nu houdt van klassiek rood, neutraal nude, felle kleuren of graag uitpakt met creatieve nailart: alles kan. Wil je het weleens proberen? La Plus Belle heeft een leuke kennismakingsactie: van 25 maart t/m 30 april krijgen nieuwe OPI klanten vijf euro korting op de eerste keer gellak.

Kennismaking OPI Gellak

OPI Gellak kennismaking nieuwe OPI klanten 5 euro korting Draagt als gel, maar ziet eruit als nag...

Meer over Schoonheidsinstituut La Plus Belle ontdekken?

Schoonheidsinstituut La Plus Belle beauty en wellness

Geopend09:00 - 17:00

Heulbrug 6, Numansdorp

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

mieke marina la plus belle

‘Wij zijn ook niet van de opsmuk’, zeggen beautydames Mieke en Marina van La Plus Belle

Jawel, ze komen graag verzorgd voor de dag. Maar toch blijven Mieke en Marina van Schoonheidsinstitu...

adv.