Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Esther runt deze snoepwinkel voor beautyliefhebbers: ‘Alleen al 500 tinten gellak’

Aangeboden door Djasa Beauty 26 november 2020

Als een kind in een snoepwinkel: zo voel je je als je Djasa Beauty in Numansdorp binnenkomt. Bij dit nagel- en wimperwalhalla vind je alles voor mooie, verzorgde nagels en wimpers. Van gellak in alle kleuren van de regenboog tot UV-lampen. Dat is nog niet alles: je kunt er ook leuke workshops volgen.

Djasa Beauty is een paradijs voor iedereen met dezelfde passie als eigenares Esther Giessenburg: mooie, verzorgde nagels en wimpers. Of je nu een professional bent of alleen af en toe de nagels van een vriend(in) mooi maakt. Sterker nog, zelfs indebuurt-redacteur Mark, voor wie de wereld van nagel- en wimperstyling nieuw is, verwondert zich over het gigantische aanbod aan gellaks, nail art, accessoires en apparatuur. 

Tekst gaat verder onder de foto

Djasa Beauty nov. 2020 - 02
Djasa Beauty verkoopt gellak-producten in alle kleuren van de regenboog. (Foto indebuurt)

Doorgegroeid

Djasa Beauty is in korte tijd hard gegroeid. Esther begon in 2013 begon met nagellak verkopen via Facebook, vanuit het schuurtje in haar tuin. In 2018 verhuisde ze naar een pand in Klaaswaal. Nu is ze dus wéér verhuisd, want ook het pand in Klaaswaal werd al snel te klein. Je vindt Djasa Beauty nu op het bedrijventerrein in Numansdorp. Inmiddels heeft ze ook alles voor wimperstyling aan haar assortiment toegevoegd. “Mijn ambitie is om een one-stop beauty shop te worden”, zegt Esther. “Eén plek waar je terecht kunt voor al je schoonheidsproducten. Met het oog op groei heb je zo’n ruimte als dit wel nodig.”

Zelf getest

Esther verkoopt haar producten vooral aan professionals, maar ook particulieren komen bij haar shoppen. Waarom juist bij haar? Esther: “Ik denk vooral omdat ik zelf de producten goed bekijk en test voordat ik ze in het assortiment opneem. Neem de gellak van het merk Victoria Vynn. Ik was de eerste die dit merk in Nederland ging verkopen. Puur omdat het heel goede producten zijn, zonder een overdreven hoog prijskaartje. Daar staat tegenover dat er héél veel merken zijn die het niet halen. Ik heb een logeerkamer vol afgekeurde producten.” 

Tekst gaat verder onder de foto’s

Eigen merk

Onder professionals is ook veel vraag naar producten van haar eigen merk, By Djess. Daaronder valt ook een zelf ontwikkeld product, genaamd Gelacy, dat ze alleen aan professionals verkoopt. “Gelacy combineert de voordelen van gel- en acryllak. Het is net zo flexibel als gel en zo stevig als acryl. Steeds meer professionals ontdekken het en raden het aan anderen aan. Het product verkoopt zichzelf. Dat is leuk om te merken.” 

Workshops

Naast het grote assortiment heeft Djasa Beauty ook veel kennis in huis. “We geven je graag tips en advies over het gebruik van bepaalde producten”, zegt Esther. “En we organiseren regelmatig workshops. Voor zowel starters als professionals. Zo bieden we bijvoorbeeld een workshop aan waarbij je in één dag de beste tips en trucs leert om gellak aan te brengen. De ene keer doen we dit zelf, de andere keer nodigen we iemand uit. Zo was er laatst iemand die een workshop gaf in het zetten van winterdesigns met nail art.” Ook benieuwd wanneer er weer een workshop is? Houd dan de Facebookpagina in de gaten.

Black Friday-korting

Kun je niet wachten om te komen shoppen? Dan is het slim om dat morgen (vrijdag 27 november) te doen. Want tijdens Black Friday krijg je 15% korting op By Djess en maar liefst 20% korting op de rest (met uitzondering van de nieuwste collecties en voordeelsets). Bestellen kan via de webshop, of kom langs in de splinternieuwe showroom in Numansdorp. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Djasa Beauty. Meer over Djasa Beauty ontdekken?

Djasa Beauty

Gesloten12:00 - 17:30

Einsteinstraat 31, Numansdorp

adv.