Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Feest! Deze kapsalon bestaat al veertig jaar

Aangeboden door Van der Hoek Hair & Beauty 20 mei 2019

De Hoeksche Waard kent heel veel leuke ondernemers: sommigen net nieuw, anderen doen het al jarenlang. Eén van die oude vertrouwde zaken is Van der Hoek Hair & Beauty, naast de Albert Heijn in Oud-Beijerland. Dit jaar bestaat de zaak veertig jaar en dat wordt uiteraard gevierd. 

Tegenwoordig runt Jacqueline van der Hoek de zaak die haar ouders in 1979 in winkelcentrum Beijerse Hof begonnen. De kapsalon is een van de ondernemers van het eerste uur die zich hier vestigden. Zoals dat gaat als je ouders een kapsalon runnen, liep Jacqueline als jong meisje al dagelijks rond in de zaak. Vanaf haar zestiende werkte ze actief mee in de kapsalon, waar het toen vooral draaide om knippen, föhnen, permanentjes en watergolven.

Dat is nu wel anders. Jacqueline deed een opleiding tot schoonheidsspecialiste en introduceerde beautybehandelingen in de salon. “We zitten niet stil. Nu kun je bij ons ook je wimpers of wenkbrauwen laten verven, een manicure nemen of je make-up laten doen.”

‘We maken hier van alles mee’

Sommige klanten komen al veertig jaar lang over de vloer. “Die werden eerst geknipt door mijn vader, nu door mij. Andersom zien wij ook hele generaties voorbij komen. Dat is zo leuk. Dat is ook echt de kracht van de zaak: we kennen de mensen echt, het contact hier is heel persoonlijk. Heel knus. Klanten voelen zich zo vertrouwd dat ze hun hele hart uitstorten. We maken van alles mee: scheidingen, overlijden. Dat contact is echt bijzonder, dat maakt het een mooi beroep.”

Nieuwe massagesalon

Komend weekend wordt het veertig jarig bestaan gevierd én wordt de nieuwe massagesalon feestelijk geopend. Sinds kort kun je in de beautyzaak terecht voor massages van de Oud-Beijerlandse (sport)masseuse Samira van der Lee. Zij geeft sport- en ontspanningsmassages en is gespecialiseerd in myofasciale release, en hele diepe techniek die uitwerking heeft op het hele lichaam.

Van der Hoek Hiar & Beauty in Oud-Beijerland

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van der Hoek Hair & Beauty. Meer over Van der Hoek Hair & Beauty ontdekken?

Van der Hoek Hair & Beauty beauty en wellness

Geopend09:00 - 20:00

Beijerse Hof 17, Oud-Beijerland

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.