Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mingle the Single

Aangeboden door The Lobby Topper
Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
The Lobby
Scheepmakershaven 2 3261 KN Oud-Beijerland
Datum: 31 jan 2020

Heb jij zin in een verrassend avontuur in 2020? Meld je aan voor Mingle the Single, dé single avond voor vrijgezellen uit de Hoeksche Waard en omgeving!

The Lobby Food & Drinks en kinderopvangorganisatie Kivido helpen single ouders en andere vrijgezellen een handje in de liefde met de eerste editie van Mingle the Single. Het event is op vrijdagavond 31 januari van 19:00 tot 23:00 uur. Je hebt geen excuus dat je die avond geen kinderopvang hebt, want Kivido past op!

De kosten voor het evenement bedragen € 35,00. Dit is inclusief drie drankjes, hapjes, speeddates en voor klanten van Kivido gratis kinderopvang. De volgende dag ontvang je jouw match(es) per mail. En als klap op de vuurpijl krijgen matches korting op een speciaal Valentijns diner bij de Lobby.

Kaartjes voor Mingle the Single reserveer je direct via deze link van Now Online tickets. Neem gerust een vrijgezelle vriend of vriendin voor de nodige ruggensteun en gezelligheid! Vanaf twee weken voor aanvang zijn er ook kaarten te verkrijgen aan The Lobby Bar. Er wordt een opkomst in de leeftijd tussen de 30 en 50 jaar verwacht. Aanmelding voor kinderopvang tijdens deze avond doen klanten van Kivido via de ouderlogin, niet-klanten betalen een vergoeding voor de opvang en sturen een mail naar [email protected] vóór 20 januari.

Veel geluk!

Foto: Unsplah | Joshua Ness

 

 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door The Lobby. Meer over The Lobby ontdekken?

The Lobby restaurants en horeca

Gesloten09:30 - 20:00

Scheepmakershaven 2, Oud-Beijerland

Bekijk meer: restaurants en horeca

Lees mee en reageer!

Deel dit agendapunt of tag iemand via Facebook