Mingle the Single 50+

Bar Paco

Afbeelding: Mingle the Single Hoeksche Waard

    • -
  • Toevoegen aan agenda
  • € 29,95. Inclusief één drankje, hapjes, muziek, een interactief programma en de volgende dag ontvangen de deelnemers hun match(es) op de mail.

    • Evenementen

Na een succesvolle eerste editie van Mingle the Single in januari, volgt er nu een tweede editie speciaal voor 50 plussers. Interesse? Zet zondagmiddag 5 april 2020 in je agenda.

Al direct in de eerste weken nadat het evenement ‘Mingle the Single featuring Kivido’ van januari werd aangekondigd, ontving Stefanie Verrijp van Kinderopvangorganisatie Kivido e-mails van alleenstaanden die net wat rijper zijn dan de toen beoogde doelgroep. Zij hadden de vraag wanneer het vervolg voor de 50-plussers komt!

Bar Paco

En dan is dat nu ook zover: Mingle the Single voor 50 tot 65 jarigen strijkt neer in de sfeervolle Bar Paco aan het Oud-Beijerlandse Vierwiekenplein op zondagmiddag 5 april. Ja, op zondagmiddag, want wat wil je als vrijgezel op zondagmiddag? Borrelen met gelijkgestemden!

Leeftijd

Bar Paco zorgt deze middag voor een hapje, drankje, goede muziek en een gezellige ambiance. De organisatie van Mingle the Single geeft een invulling aan de middag waardoor iedereen elkaar spreekt of een goede indruk van elkaar krijgt. Daardoor zie je snel, maar op een verrassende manier of iemand eventueel jouw dekseltje zou kunnen zijn. Waarom tot 65 jaar? Omdat alle deelnemers dan nog niet in de begunstigde leeftijd van het pensioen zitten. En wie weet, dan is de 65+ editie misschien wel weer iets voor een volgende keer!

Erbij zijn

De kosten voor dit evenement bedragen € 29,95. Dit is inclusief één drankje, hapjes, muziek, een interactief programma en de volgende dag ontvangen de deelnemers hun match(es) op de mail. Interesse? Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Kaarten zijn online te verkrijgen via www.minglethesingle.nl

Bar Paco

Vierwiekenplein 40, Oud-Beijerland

Bar Paco

Vierwiekenplein 40, Oud-Beijerland