Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Beleef kerst bij Museum Hoeksche Waard

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Museum Hoeksche Waard
Dorpsstraat 13 3274 BB Heinenoord
Datum: 26 dec 2019
Prijs: Entreeprijzen museum: Volwassenen €5,25 en kinderen €3,25 Vrienden van het museum, houders van de Museumkaart of Rotterdam Pas betalen geen entree.

Op 2e kerstdag is Museum Hoeksche Waard van 13.00 uur tot 17.00 uur open. De dames van de receptie ontvangen de bezoekers in sfeervolle antieke mode en geven hiermee het gevoel van vroeger. Daarnaast wordt op beide locaties een kerstmarkt georganiseerd. Zo worden er vanuit het museum 2e handsboeken verkocht, daarnaast worden er door externe verkopers onder meer brocante, Pools aardewerk, quilts, taarten en zilveren sieraden verkocht tevens worden er oude ambachten houtbewerking en manden vlechten getoond. Voor bezoekers van de kerstmarkt: gelieve contant te betalen, het is niet mogelijk te pinnen bij de diverse kramen.

Tijdens de kerstvakantie zijn de speurtochten voor kinderen gratis. De expositie De draad kwijt is te zien in Boerderij Oost-Leeuwenstein.
Kom één van deze dagen genieten van de kerstsferen in het museum. Een leuk uitje met de kinderen, maar ook voor volwassenen! Dit dé plek in de Hoeksche Waard om in de kerstsfeer te komen.


Meer over Museum Hoeksche Waard ontdekken?

Museum Hoeksche Waard musea

Vandaag gesloten

Dorpsstraat 13, Heinenoord

Bekijk meer: musea

Lees mee en reageer!