Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cadeautje! Wij geven €75 shoptegoed weg bij Boompjes 21

Door Rosanne Buitendijk 11 juni 2020

Sta jij ook regelmatig peinzend voor je kledingkast, alsof er níets inhangt wat je die dag aan kunt? Tijd om te shoppen! Wie weet maakt indebuurt dat extra leuk voor je. Wij mogen namelijk €75 shoptegoed bij kledingwinkel Boompjes 21 in Strijen weggeven. 

Bij Boompjes 21 vind je hele leuke collecties voor dames, heren en zelfs voor baby’s. Daarnaast weet eigenaresse Lyanne ook altijd precies cadeautjes en leuke (woon)accessoires in te kopen die je gewoon móet hebben. Kortom: knap lastig om met lege handen weer naar huis te gaan.

Wat is de prijs?

Maar als je een beetje geluk hebt, kun jij binnenkort shoppen zonder op de prijskaartjes te letten. We geven namelijk €75 shoptegoed weg! Voor dat bedrag mag je kleding en/of accessoires uitzoeken in de winkel. Er zijn geen beperkingen, je kunt uit het hele assortiment kiezen.

Wat moet je doen?

Hoe maak je kans op dit shoptegoed? Dat is heel simpel: schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van onze nieuwsbrief en je maakt automatisch kans op deze prijs. Je wordt op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes in de Hoeksche Waard. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En maak je geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met donderdag 25 juni. Op vrijdag 26 juni krijgt de winnaar bericht.Meer over Boompjes 21 ontdekken?

Boompjes 21

kledingwinkels

Gesloten09:00 - 16:00

Boompjesstraat 21, Strijen

Bekijk meer:kledingwinkels

Meer over

Winacties

adv.