Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans! Doe mee en win deze week €75 shoptegoed van Boompjes 21

Door Rosanne Buitendijk 23 juni 2020

Je hebt nog heel even om mee te doen aan deze winactie. Namens kledingzaak Boompjes 21 in Strijen mogen wij €75 shoptegoed weggeven aan een gelukkige indebuurt lezer. Ben jij wel toe aan een nieuwe zomerse outfit? Je kunt nog tot donderdag 25 juni meedoen! 

Bij Boompjes 21 vind je hele leuke collecties voor dames, heren en zelfs voor baby’s. Daarnaast weet eigenaresse Lyanne ook altijd precies cadeautjes en leuke (woon)accessoires in te kopen die je gewoon móet hebben. Kortom: knap lastig om met lege handen weer naar huis te gaan.

Wat is de prijs?

Maar als je een beetje geluk hebt, kun jij binnenkort shoppen zonder op de prijskaartjes te letten. We geven namelijk €75 shoptegoed weg! Voor dat bedrag mag je kleding en/of accessoires uitzoeken in de winkel. Er zijn geen beperkingen, je kunt uit het hele assortiment kiezen.

Wat moet je doen?

Hoe maak je kans op dit shoptegoed? Dat is heel simpel: schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van onze nieuwsbrief en je maakt automatisch kans op deze prijs. Je wordt op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes in de Hoeksche Waard. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En maak je geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met donderdag 25 juni. Op vrijdag 26 juni krijgt de winnaar bericht.

Meer over

Winacties

adv.