Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw! De kerstkaarten voor Hoeksche Waardse ouderen stromen binnen, doe jij ook mee?

Door Rosanne Buitendijk 14 december 2019

We hadden de oproep voor de kerstkaartenactie nog maar net geplaatst of de eerste hartverwarmende reacties uit de Hoeksche Waard stroomden binnen. Een vriendelijke dame bezorgde een dik pakket vol kaarten bij onze redactie. De brievenbus puilt uit!

Wij kunnen alleen maar zeggen: ga zo door! Van de kinderen die samen met hun moeder een stapel zelf versierde enveloppen kwamen afgeven tot de enveloppen die we dagelijks weer uit de brievenbus vissen: wij worden er al heel blij van, laat staan de mensen voor wie dit bedoeld is.

Schrijf mee voor eenzame ouderen

En dit is nog maar het begin. De actie loopt nog tot woensdag 18 december. We hopen natuurlijk dat er nog veel meer zal binnenstromen, want hoe meer kaarten we ontvangen des te meer ouderen we kunnen verblijden. Dus heb je een mooie handgeschreven kaart, een prachtig kunstwerk van je kinderen of iets anders waarmee we Hoeksche Waardse ouderen een fijne kerst kunnen bezorgen: meer dan welkom!

Doe mee!

Stuur vóór woensdag 18 december jouw kerstwens naar onderstaand adres. Wij zorgen ervoor dat alle kerstwensen bij de ouderen in verzorgingstehuis Heemzicht in Piershil worden afgeleverd. En omdat we er al zoveel binnen hebben, spelen we ook nog voor postbode in andere dorpen. Uiteraard doen we daar ook verslag van.

Stuur jij ook nog een kaartje? Dit is ons adres:

Redactie indebuurt t.a.v. kerstkaartenactie
Oost-Voorstraat 71
3262 JG Oud-Beijerland

Dit is bij het pand van Q Makelaars. Omdat we ook regelmatig op pad zijn, kan het net zijn dat je ons misloopt. Je kunt je post dan natuurlijk ook bij een van onze buren afgeven!

Lees ook:

Doe mee aan de indebuurt Hoeksche Waard kerstkaartenactie voor eenzame ouderen

Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor veel ouderen in de Hoeksche ...

Meer over

Acties

adv.