Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Slim koken met kerst: hier krijg je nu korting op keukenmachines en meer

Aangeboden door Peter Pan Witgoed 19 december 2019

Het is bijna kerst en dat betekent dat voor veel mensen ook het kerstdiner steeds dichterbij komt. Een moment om naar uit te kijken, maar misschien zie je nog wel een beetje op tegen het voorbereiden van de kerstmaaltijd. Daarom geeft Peter Pan Witgoed nu onder andere korting op keukenapparaten, die jou helpen een overheerlijk diner klaar te maken.

Peter Pan Witgoed in Oud-Beijerland heeft regelmatig acties en aanbiedingen en ook dit is weer een mooie. Op heel veel huishoudelijke apparaten krijg je nu korting, oplopend tot wel 40%. Dat zijn percentages die je zelfs tijdens Black Friday zelden meemaakt. Het mooiste van alles: de actie loopt nog de hele maand december.

peter-pannenkoek-peter-pan-witgoed-oud-beijerland
Peter Pan voorziet je graag van advies! (Beeld: indebuurt)

Van kookassistenten…

Veel apparaten komen goed van pas in de bereiding van een (kerst)diner. Denk aan een slow cooker of een pasta- en rijstkoker. Of een luchtfrituurpan, waarmee je de lekkerste hapjes klaarmaakt zonder frituurvet te hoeven gebruiken. Handig en een stuk gezonder dan met olie of vet! Ook voor tijdens het kerstonbijt of -brunch hebben we een tip voor je: de citruspers. Daarmee zet je in een handomdraai verse sinaasappelsap op tafel.

… Tot huishoudhulpen

Peter geeft ook kortingen op veel andere huishoudelijke apparaten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een steelstofzuiger of een elektrische tandenborstel? Zo houd je na het kerstdiner ook je huis in een handomdraai weer schoon en houd je na de kerstmaaltijd ook je gebit makkelijk fris.

Wil je alle aanbiedingen bekijken of heb je vragen over bepaalde apparaten? Ga dan zeker langs bij Peter Pan Witgoed.


Meer over Peter Pan Witgoed ontdekken?

Peter Pan Witgoed elektronicawinkels

Gesloten13:00 - 17:30

Julianastraat 45-47, Oud-Beijerland

Bekijk meer:elektronicawinkels

adv.