Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Feest! Dit restaurant bestaat vijf jaar en viert dat zo

Aangeboden door Restaurant ’t Kookhuys 13 maart 2020

Dat je bij restaurant ’t Kookhuys in Oud-Beijerland heerlijk kunt eten in een fijne sfeer en met uitstekende bediening, wist je natuurlijk al. Nu is er extra reden om er eens te gaan eten: ter ere van het vijfjarig bestaan hebben ze een vijfgangenmenu samengesteld, eventueel met vijf bijpassende bieren of wijnen, tegen een heel mooie prijs.

Het vijfgangen-verrassingsmenu kost slechts 35 euro en bestaat uit een voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht en een dessert. Voor 15 euro extra serveren ze er ook nog vijf bijpassende bieren of wijnen bij.

Posted by Restaurant ’t Kookhuys on Wednesday, March 11, 2020

Topavond

Dat je bij ’t Kookhuys eigenlijk altijd wel goed zit qua gerechten en gastvrijheid altijd wel goed zit, hoeft geen verrassing te heten. Maar ook op dit menu zijn de reacties lovend. Zo schrijft iemand op de Facebookpagina van van ’t Kookhuys: “We hebben gisteravond genoten van de mooi opgemaakte borden, de heerlijke smaakcombinaties, de bijpassende wijnen en jullie hartelijke gastvrijheid. Weer een top verrassingsmenu!

Goed om te weten: bij ’t Kookhuys houden ze extra rekening met de actuele voorschriften rondom het coronavirus. Zo worden de tafeltjes verder uit elkaar gezet en wordt handen schudden vermeden. Ook hierover lees je meer op hun Facebookpagina. Zolang jij je fit voelt en de horeca mag openblijven van de overheid, kun je dus gewoon een lekker hapje gaan eten.

Reserveren

Klinkt goed toch? Een tafeltje reserveren kan door te bellen of mailen, de contactgegevens vind je hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant ’t Kookhuys. Meer over Restaurant ’t Kookhuys ontdekken?

Restaurant ’t Kookhuys restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 00:00

Havendam 11, Oud-Beijerland

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.