Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Maak ruimte in je voorraadkast: deze supermarkt geeft gratis boodschappen weg!

Aangeboden door PLUS Supermarkten Hoeksche Waard 31 oktober 2019

Gratis boodschappen, wie houdt er niet van? Bij PLUS Supermarkten in heel Hoeksche Waard kun je weer sparen voor goedgevulde boodschappenpakketten. Met daarin ook nog eens een kortingsbon op dagjes uit voor het hele gezin. Maak alvast maar ruimte in je voorraadkast én in je agenda.

Het pakket is zo’n vijftig euro waard en telt een mix van 18 producten, eetbaar en niet-eetbaar. Daarnaast bevat het pakket dus de kortingsbon voor dagjes uit; je kunt daarmee kiezen uit meer dan twintig uitjes. En dat is nog niet alles! Er zit ook nog een bon in (t.w.v. zes euro) voor gratis bezorging van boodschappen.

Acht gratis zegels

Ook kun je digitaal zegels sparen, met de PLUS app. Als je dat doet, ontvang je direct 8 gratis zegels! Dus waar wacht je nog op? Download die app en spaar vanaf het begin digitaal. Oh, nog een insider tip: houd ook zeker de aanbiedingen in de gaten. Daarbij krijg je soms extra zegels!

Heel Hoeksche Waard doet mee

Alle PLUS vestigingen in Hoeksche Waard doen mee aan de actie: Van Biene, Blaak, Schalkoord en Hans Bogaerts. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je een zegeltje. Het gratis pakket wordt van jou bij inlevering van een volle spaarkaart (75 zegels). Je krijgt een zegeltje bij elke 10 euro. Tot en met zaterdag 1 februari kun je zegeltjes verdienen. Inwisselen van de spaarkaart kan nog de hele maand februari.

Knutselen maar!

Doos leeg? Geef hem aan de kids. Die kunnen er hun eigen supermarkt mee beginnen, want de doos is om te toveren tot een miniatuur-PLUS. Via de actiepagina kun je bovendien een knutselplaat downloaden, waarmee de supermarkt helemaal tot leven komt. Sparen maar!


Meer over PLUS Supermarkten Hoeksche Waard ontdekken?

PLUS Supermarkten Hoeksche Waard boodschappen

Geopend08:00 - 20:00

, Hoeksche Waard

Bekijk meer:boodschappen

adv.