Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Toe aan een nieuwe televisie? Peter Pan Witgoed heeft twee ultieme tips

Aangeboden door Peter Pan Witgoed 26 juli 2019

“Deze twee televisies zijn je-van-het,” wijst Peter Pan. Het is duidelijk: als je je je favoriete Netflixserie of voetbalwedstrijd écht goed wilt zien, moet je gaan voor een tv met OLED of Full Array Led. Hoef je ook niet meer te stoeien met een afstandsbediening, want daarvoor gebruik je gewoon je stem. De nieuwste televisies van Sony hebben niet alleen heel helder beeld en geluid, maar ook handigheidjes zoals Google Assistent.

Het verschil in beeldkwaliteit tussen deze televisies en andere is echt goed te zien als Peter Pan meerdere televisies aanzet. De beelden op de Sony televisies zijn zóveel helderder – we wisten niet dat het kon. “De kleurweergave is tot drie keer zo intens,” vertelt Peter Pan.

Hey Google, zet La Casa de Papel aan

Met name OLED zorgt voor veel natuurlijkere kleuren dan ‘gewone’ Full HD beeldschermen. De kleuren, contrasten en zwarttinten zijn optimaal, wat heel belangrijk is voor de kleurweergave. Acht miljoen pixels zorgen voor extreem gedetailleerd beeld. En ook het geluid is een wereld van verschil met gewone televisies: dat komt namelijk van heel het scherm en niet vanuit een speaker. De televisie is zelfs voorzien van Google Assistent. Dan hoef je niet eens meer te zappen, maar zeg je gewoon ‘Hey Google, zet La Casa de Papel aan.’

Cashback actie

Is het je toch iets te prijzig – aan zoiets moois hangt natuurlijk wel een prijskaartje – dan is Full Aray Led een heel goed alternatief. De Sony KD 55 AG 8 OLED is er vanaf €2499,-. De Sony KD 55 XG 9505 Full Array Led heb je vanaf €1799,- in huis. Tot en met 28 september profiteer je van een €100 cashback actie bij Peter Pan Witgoed.

De tv’s van Sony zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Van 49 inch tot een indrukwekkende 85 inch.


Meer over Peter Pan Witgoed ontdekken?

Peter Pan Witgoed elektronicawinkels

Geopend09:00 - 17:30

Julianastraat 45-47, Oud-Beijerland

Bekijk meer:elektronicawinkels

Lees ook:

Dit is de Ferrari onder de stofzuigers en Peter Pan Witgoed heeft ‘m

"Dit is de beste stofzuiger die er nu te krijgen is. Ja, beter dan Dyson," vertelt Peter Pan, terwij...

Peter Pan Witgoed tilt rustig in zijn eentje een wasmachine naar zolder

Nieuwe wasmachine nodig? Bij Peter Pan Witgoed bestel je nu ook online

adv.