Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oranjetompoucen, kamerplantenkorting en meer: 6 x aanbiedingen van deze week

Door Ilse Zoutewelle 23 april 2020

Ook rond Koningsdag zijn er weer veel mooie aanbiedingen in Hoeksche Waard! Zoals korting op kamerplanten en overheerlijke oranjedonuts en oranjetompoucen. Ook een speciale aanbieding om al dat lekkers er weer af te sporten én als bonus een toffe actie waarmee je de lokale horeca kunt steunen.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Koninklijke kamerplantenkorting

Bij de ‘s-Gravendeelse kwekerij en bloemisterij de Snijbloem krijg je aanstaande maandag een vorstelijke korting van 27% op kamerplanten. De 27e klant krijgt zelfs 100% korting! En nog veel meer. Wat dacht je van een weggeefactie? Check snel hun Facebookbericht!

Koningsdag 27 april zijn wij de hele dag geopend met een koninklijke korting van 27% op alle kamerplanten!Deel en like…

Posted by De Snijbloem S Gravendeel on Monday, April 20, 2020


Meer over De Snijbloem ontdekken?

De Snijbloem bloemisten

Gesloten08:30 - 17:30

Strijenseweg 136 , 's-Gravendeel

Bekijk meer:bloemisten

Oranjetompoucen en -donuts

Jaja, ze zijn er weer: de overheerlijke, vers gebakken oranjetompoucen en oranjedonuts voor bij Bakker de Koning! Alleen verkrijgbaar per doosje van vier stuks, maar wij beloven je: die komen heus wel op. Een doosje met vier tompoucen kost € 7,95, een doosje donuts € 3,95. Bestelbaar in de webshop van De Koning en af te halen op Koningsdag. Let op, er zijn geen andere producten op deze dag verkrijgbaar.

Koningsdag Maandag 27 april zijn wij geopend van 9.00 tot 11.00 uur ! Wij bakken deze dag de enige echte Oranje…

Posted by Echte Bakker de Koning on Tuesday, April 21, 2020


Meer over Bakkerij De Koning (‘s-Gravendeel) ontdekken?

Bakkerij De Koning (‘s-Gravendeel) bakkers

Vandaag gesloten

Hendrik Hamerstraat 4a, 's-Gravendeel

Bekijk meer:bakkers

Meer over Bakkerij De Koning ontdekken?

Bakkerij De Koning bakkers

Gesloten08:00 - 17:30

Oranjeplein 14, Puttershoek

Bekijk meer:bakkers

Gratis sporten voor kinderen

We hebben het dinsdag 21 april gehoord in de persconferentie: het is ontzettend belangrijk dat kinderen in beweging blijven. Dit kan door buiten te spelen en straks in teamverband bij sportclubs in de Hoeksche Waard. Maar een beetje extra beweging is – vooral tijdens de meivakantie – niet verkeerd. Via Les Mills on demand kunnen kinderen gratis workouts doen. De oefeningen zijn gesorteerd op leeftijdscategorie en geschikt voor kinderen tussen vier en zestien jaar. De aanstekelijke muziek maakt het helemaal af. Wedden dat je zelf mee gaat doen?

Ben & Jerry’s voor de helft van de prijs

Tijdens depri momenten (want: nóg langer binnen blijven) of een gezellige avond met je huisgenoten: Ben & Jerry’s maakt alles beter. Treft het even dat het ijsmerk deze week in de aanbieding is bij Albert Heijn! Een pot kost nu maar €2,99. Dat is minimaal de helft goedkoper van wat je normaliter moet betalen. Wij zeggen: inslaan (maar laat wel wat over voor je mede-Hoeksche Waarders).

Gratis geurkaars

Het is bijna Moederdag, tijd om een cadeautje in te slaan! Bij Etos koop je nu twee producten van Therme voor maar €10,-. Verwen je moeder bijvoorbeeld met een lekkere douchefoam of bodylotion. Bij aankoop van deze producten krijg je nu een gratis geurkaars. Enneh: je mag jezelf hier ook mee verwennen, hoor ;-).

Bestel waardebonnen

Beste bezoekers en gasten,In deze pittige periode mag de horeca niet open. Dat is natuurlijk voor niemand leuk. Om…

Posted by Oud-Beijerland Centrum on Friday, April 17, 2020

Oké, stiekem is dit geen aanbieding. Maar we vinden het wel een toffe, orginele actie. Via de website van Oud Beijerland Centrum kun je nu namelijk een waardebon bestellen bij jouw favoriete horeca-gelegenheid in Oud-Beijerland. Zo steun je de horeca-ondernemers en kun jij alvast uitkijken naar een bezoek aan je favoriete terras of restaurant op een later moment! Natuurlijk ook heel geschikt als cadeau.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.