Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo, met deze aanbiedingen kom jij de komende dagen wel door

Door Ilse Zoutewelle 2 april 2020

Normaal speuren we de winkelstraten en folders af op zoek naar de beste Hoeksche Waardse aanbiedingen. In deze tijden van coronacrisis checken we de acties die ondernemers verzinnen om het leven toch een beetje mooier te maken. Dit zijn de beste deals – maar winkelen doe je natuurlijk wel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Goedgevuld thuisblijfpakket van de bakker

Een lekker ontbijtje met witte bollen en eierkoeken, een koffiepauze met aardbeientaartje: je moet jezelf toch een beetje in de watten leggen tijdens deze thuisblijfperiode. Bakker de Koning zorgt goed voor je met een goedgevuld thuisblijfpakket, dat zelfs bij je thuis bezorgd kan worden.

Lekker! Thuisblijfpakketten van Bakker de Koning

Nu je zoveel thuis bent, wil je jezelf af en toe wel trakteren op een lekker ontbijtje of uitgebreid...

Boeken, wijn en spelletjes met korting

Uitjeskrant.nl heeft nu heel veel leuke aanbiedingen voor thuisblijvers! Verwen jezelf met zes flessen goede wijn voor €49,95, koop leuke spelletjes met korting of bestel een goed boek voor maar €4,99. Er zijn nog veel meer producten in de aanbieding die thuis voor gezelligheid zorgen: bekijk ze snel via deze link.

Foto: Uitjeskrant.nl

 

Siergrassen met korting

Kan je tuin wel een beetje groen gebruiken? Home Trends in Oud-Beijerland is gewoon open en heeft een mooie aanbieding. Het siergras Festuca Glauca shop je nu voor maar €5,99 (in plaats van €11,95). Goede deal!

hometrends-oud-beijerland

Heel veel vrolijke zomerbloeiers bij Home Trends

Haal de zomer in huis bij Home Trends in Oud-Beijerland! Op de buitenafdeling vind je heel veel mooi...

Help een lokale kweker

Voor goede groente- en fruitaanbiedingen laat je de supermarkten links liggen. Verschillende Hoeksche Waardse kwekers blijven zitten met hun producten nu de export stil ligt. We maakten een lijstje met lokale adressen waar je nu terecht kunt voor bijvoorbeeld sla, komkommers, paprika en meer. En dat is vaak niet alleen goedkoper, maar je draagt ook nog bij aan minder verspilling én steunt een lokale ondernemer. Win-win-win!

5x bij deze lokale kwekers en marktkoopmannen haal je nu verse boodschappen

Verschillende bedrijven en kwekers bieden hun verse groenten, fruit en bloemen aan huis aan. Omdat b...

Doe een gratis online cursus

Dikke kans dat je nu wat meer vrije tijd hebt. Wil je die nuttig besteden? Via Soofos.nl kun je tot en met 6 april gratis een online cursus volgen. Het aanbod gaat van ‘een betere relatie met je kind’ (kan best handig zijn, nu) tot yoga voor beginners. En geen stress: ook na 6 april blijft de gestarte cursus beschikbaar.

Win een Huis & Tuin Cadeaukaart van €100,-

Nu we allemaal zoveel mogelijk thuis moeten blijven is dit hét moment om je huis, tuin of balkon voorjaarproof te maken. We regelden een leuke winactie voor jou waarbij je kans maakt op één van de drie Huis & Tuin Cadeaukaarten ter waarde van €100,-!

interieur wonen thuiskantoor

Maak je huis lenteproof en win een Huis & Tuin Cadeaukaart van €100,-

Heb jij de weerberichten voor de komende tijd al gezien? Er komt nog meer lenteweer aan! Nu we allem...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.