Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis sportles en dagje weg voor maar €14,95: deze aanbiedingen wil je niet missen

Door Ilse Zoutewelle 4 juni 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Hoeksche Waardse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt de Hoeksche Waard kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Dagje uit voor €14,95

Foto: Uitjeskrant.nl

Zijn jij (en je kinderen) na al die maanden thuis toe aan een dagje uit? Boffen jullie even, want via Uitjeskrant.nl kun je nu voor maar €14,95 naar attractiepark Slagharen! Het park is sinds kort – met passende maatregelen – weer open. In het attractiepark ga je als een echte avonturier op ontdekkingsreis door het Wilde Westen. Waag je aan een vrije val van 40 meter hoogte of maak een ritje in achtbaan Gold Rush. Je koopt de tickets hier.

Wist je trouwens dat je via Uitjeskrant veel meer goede deals vindt? Kijk hier maar eens!

Gratis thriller

Of je nu thuis blijft of de hort op gaat: tijdens de vakantie is een goed boek nooit weg. Tot en met 21 juni zijn het de Spannende Boeken Weken. Dit betekent dat je bij aankoop van €15,- aan Nederlandstalige boeken de thriller Wat jij niet ziet er gratis bij krijgt. Wij zeggen: op naar de boekhandel!

Opblaasbank voor €14,95

Een middagje relaxen in het park is superfijn, maar geef toe: na een tijdje zitten op een kleedje verlang je toch naar je comfortabele bank. Je kunt de sofa vanaf nu gewoon meenemen, want bij Action koop je deze week een opblaasbare bank. Hij is ook te gebruiken als ligbed, dus ook ideaal op de camping komende zomer. Verkrijgbaar in panterprint en hij kost maar €14,95.

Havaianas

Oké, het weer is nu even wat minder, maar een vrolijk paar slippers is natuurlijk nooit weg. Kruidvat heeft een voorraad vrolijke Havaianas voor baby’s, kinderen en volwassenen en die shop je voor lage prijzen.

Gratis sportles

Toe aan wat beweging na al die weken binnen zitten? Je kunt op zaterdag 13 juni meedoen aan een gratis sportles op het parkeerterrein bij Voorwinden in ‘s-Gravendeel. Je sportschoenen mag je thuis laten, want hardloopschoenenmerk ON running zorgt voor schoenen die je tijdens de les mag testen.

Je kunt je inschrijven voor de les van 10.00 tot 10.45 uur óf voor de les van 11.00 tot 11.45 uur. Mail daarvoor naar [email protected]. Pas na bevestiging ben je zeker van je plek.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.