Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze aanbiedingen koop je in de sale in de Hoeksche Waard

Door Rotterdam redactie 2 augustus 2019

Ben jij altijd op zoek naar mooie acties en koopjes? De allerbeste deals uit de Hoeksche Waard zetten we voor je in een handig overzicht. Check ze maar!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Voor iedereen die graag goed georganiseerd op vakantie gaat heeft Xenos een fijne aanbieding: een kofferorganizer met vier zakken. Zo pak je alles handig in.

Kofferorganizer

Inmocasa is stapel op korting

Lekker shoppen met voordeel doe je bij Inmocasa in Strijen. Daar scoor je namelijk zomerkleding met korting, vanaf 30% voordeel. Bij drie stuks is dat wel 50%!


Meer over Inmocasa ontdekken?

Inmocasa kledingwinkels

Gesloten09:30 - 17:00

Kerkstraat 67, Strijen

Bekijk meer:kledingwinkels

Chillen, chillen, chillen in een bubbelbad

Heb je de zomer in je bol? Dan kun je bij Aldi nu terecht voor een opblaasbare jacuzzi. Moet je wel even €299,- neertellen, maar dan kun je met je lief of vrienden lekker ‘chillen chillen chillen in een bubbelbad’!

Phoenix gaat terug naar haar ‘roets’

Bij Phoenix kun je fietsen met 60 tot 90% korting kopen. De partijhandel in Mijnsherenland heeft fietsen op de kop getikt met rook- en smeltschade. Sla je slag en ga aan de slag met een fijne fiets waaraan je kunt sleutelen.


Meer over Phoenix ontdekken?

Phoenix warenhuizen

Gesloten09:00 - 17:00

Stougjesdijk 137a, Mijnsheerenland

Bekijk meer:warenhuizen

Voor €10,- naar Blijdorp

Zomervakantietip: de ZOOmeravonden in Diergaarde Blijdorp. Op donderdag 8 en vrijdag 9 augustus en op vrijdag 6 september is de dierentuin speciaal voor jou tot 22.00 uur open. Je mag een kijkje achter de schermen nemen én misschien nog wel het allergaafste: je betaalt maar €10,-! Koop nu je kaartjes via deze link. De ZOOmeravondentickets zijn alleen geldig op 8 en 9 augustus en 6 september, tussen 15.00 en 22.00 uur.

€10,- extra kassakorting op schoenen

Jelier heeft de kortingen verhoogd! Je krijgt nu €10,- extra kassakortingen op de afgeprijsde prijs van €59,-. Dat wordt snel hollen naar Puttershoek.


Meer over Jelier Schoenmode ontdekken?

Jelier Schoenmode schoenenwinkels

Gesloten09:00 - 16:00

Oranjeplein 21, Puttershoek

Bekijk meer:schoenenwinkels
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.