Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw! Hippe teddy winterjas voor nog geen tientje + nog 5 topaanbiedingen

Door Rosanne Buitendijk 23 januari 2020

Wij speuren de winkelstraten en folders af op zoek naar de beste Hoeksche Waardse aanbiedingen. Dit zijn de deals waar je deze week voor in actie wilt komen.

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Vroege vogelkorting

Altijd vroeg wakker? Mooi. Dan kun je op zaterdagochtend eerst even naar de Hubo in Maasdam (voorheen Formido). Daar krijg je 25% vroege vogel korting op alles. En wanneer heb je nou niet een paar extra schroeven, lampen of pot verf nodig?

Korting op leuk servies

Bij Blokker spotten we dit leuke servies. Doe er maar een extra bord of schaaltje bij: je krijgt het tweede item voor de helft van de prijs. O, en het kan gewoon in de magnetron en vaatwasser. Ideaal!

Schone vaat

De vaatwastabletten van Lidl komen staan steeds weer heel goed uit de vaatwastabletten-test. Deze week haal je ze extra voordelig in huis.

Teddy jas voor nog geen tientje

Op naar de Kruidvat, want daar hijs je jezelf in een heerlijk warme en super hippe teddy winterjas. En dat voor maar €9,99!

1+1 gratis bij Etos

Staan tandpasta, shampoo, haarlak, dagcrème of vitaminesupplementen toevallig op je boodschappenlijstje? Dan moet je deze week bij Etos zijn. Daar hebben ze heel veel 1+1 acties op merken zoals L’Oreal, Nivea, Sanex en Oral-B.

Gratis croissantje

Ook bij de bakker doen ze aan de +1 gratis weken. Zo krijg je tot weekend bij Bakker de Koning in Puttershoek en ‘s-Gravendeel je derde croissant gratis. En ook het vierde stukje appelplaatcake mag gratis mee naar huis. Smullen!

+1 Gratis weken bij Bakker de Koning

Het zijn +1 Gratis weken bij Bakker de Koning in ‘s-Gravendeel en Puttershoek. Deze week profitee...
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.