Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanbiedingen: voor nog geen tientje naar de sauna en uitverkoop

Door Rosanne Buitendijk 12 juli 2018

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele Hoeksche Waard doorfietsen op zoek naar de allerbeste aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Hoeksche Waard kijken, want wij zetten de beste aanbiedingen en leukste acties van lokale ondernemers voor je op een rij. 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Uitverkoop is begonnen

uitverkoop-winkel-oud-beijerland-mintt
De uitverkoop is begonnen

Houd je van koopjes, dan is het hoog tijd om naar welke winkelstraat dan ook in de buurt te fietsen, want bij veel kleding- en schoenenzaken is de  uitverkoop begonnen. Het is onbegonnen werk om alle aanbiedingen van iedereen te noemen, maar wij struikelende over de ‘20% korting’, ‘50% korting’ en ‘tweede item gratis’ borden en affiches. Dus go go go, voor jouw maat is uitverkocht.

Voor nog geen tientje naar de sauna

thermen-barendrecht actie

Oké, je moet er even voor de tunnel door, maar we vonden deze actie te scherp om niet met je te delen. Voor nog geen tientje kun je de hele dag relaxen – en als je af en toe naar de tv kamer wandelt, mis je niks van de Tour de France. Ook goed als die je gestolen kan worden natuurlijk. Je hebt nog maar een paar dagen om van deze actie gebruik te maken, dus laat alles vallen waar je mee bezig was!

Lekker taartje

lamoraal-taartje
Speciaal taartje van Bakkerij Boender

Bakkerij Boender heeft een lekker fruittaartje met chocoladelaag gemaakt omdat het dit jaar 450 jaar geleden is dat de stichter van Oud-Beijerland is onthoofd. Wij grijpen elke gelegenheid aan voor taart, zeker als die ook nog van chocola is.

Lees ook:

de-beeren-oud-beijerland-1-jaar-aanbieding

Aanbieding! Zo vieren de Beren een jaar op het Marktplein

Er is er één jarig... Ja, het is alweer een jaar geleden dat restaurant de Beren naar het Marktplein...

 

 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.