Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fotoboek met 80% korting en gratis stoepkrijt: dit zijn de beste Hoeksche Waardse aanbiedingen

Door Rosanne Buitendijk 14 mei 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Hoeksche Waardse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt de Hoeksche Waard kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Fotoboek met 80% korting

Foto: Uitjeskrant.nl

Het is even een klusje, maar als je de foto’s van je kinderen of die ene leuke vakantie eenmaal in een fotoboek hebt verzameld, heb je een mooie herinnering in handen. Via Uitjeskrant.nl koop je nu een fotoboek voor maar €7,95. Het boek heeft 24 pagina’s en is 20×30 cm. Normaliter kost dit €39,95, dus je krijgt een flinke korting! Je koopt de voucher hier. Na aankoop kun je het fotoboek opmaken via Fotoproducten.nl.

Wist je trouwens dat je op Uitjeskrant veel meer goede deals vindt voor thuis? Denk aan kinderboeken, wijnpakketten en puzzels. Kijk hier maar eens!

Gratis stoepkrijt bij brood

We hebben nog nooit zoveel gestoepkrijt als tijdens deze coronaperiode: om zorgverleners een hart onder de riem te steken, om opa Jan te feliciteren, om anderhalve meter afstand te markeren… Komt het even goed uit dat je bij Bakker de Koning een gratis doosje stoepkrijt krijgt bij aankoop van 2 Gildekorn broden!

Zolang de voorraad strekt.


Meer over Bakker De Koning (Puttershoek) ontdekken?

Bakker De Koning (Puttershoek) bakkers

Gesloten08:00 - 17:30

Oranjeplein 14, Puttershoek

Bekijk meer:bakkers

Win met je kassabon

Bron: Google Streetview

De DA in ‘s-Gravendeel heeft een leuke actie: lever je kassabon in, en maak kans op een heerlijk dames- of heren parfum. Meedoen kan tot 30 mei, de winnaars worden dinsdag 2 juni bekend gemaakt. Doe jij al mee?


Meer over DA ontdekken?

DA parfumerie

Gesloten09:00 - 17:30

Smidsweg 2, 's-Gravendeel

Bekijk meer:parfumerie

Feest bij Pretty Woman

Foto: indebuurt Hoeksche Waard

Negentwintig jaar geleden opende modezaak Pretty Woman in Oud-Beijerland de deuren. Reden voor een feestje! Je krijgt tot en met zaterdag 16 mei dertig procent korting op alles.


Meer over Pretty Woman Fashion ontdekken?

Pretty Woman Fashion

Gesloten09:30 - 17:30

Oost-Voorstraat 5, Oud-Beijerland

Zwembadje voor €9,99

Foto: Kruitvat folder

In het kader van ‘regeren is vooruitzien’: bij Kruidvat koop je nu een zwembadje voor maar €9,99 in plaats van €16,99. Er zijn nu al tropische temperaturen voorspeld voor de zomer en dan kun je deze zo tevoorschijn halen. Ideaal!


Meer over Kruidvat Heinenoord ontdekken?

Kruidvat Heinenoord winkelen

Gesloten09:00 - 18:00

Boonsweg 30, Heinenoord

Bekijk meer:winkelen

25% korting op barbecues en tuinmeubelen

Handige actie nu we toch zoveel thuis en in de eigen tuin doorbrengen! Bij Gamma krijg je 25% korting op barbecues en tuinmeubelen.


Meer over Gamma Oud-Beijerland ontdekken?

Gamma Oud-Beijerland bouwmarkten

Gesloten09:00 - 21:00

W. Beukelszstraat 2, Oud-Beijerland

Bekijk meer:bouwmarkten

Lees je favoriete tijdschrift twee maanden voor nop

Foto: Unsplash

Of je nu graag Glamour, Quest of Autoweek leest: via Readly kun je deze en ruim 4.000 andere tijdschriften twee maanden gratis lezen. Vul hier de code RF2020 in om je gratis proefabonnement te activeren. Let wel op dat je het abonnement op tijd beëindigd als je het niet wilt houden. Anders betaal je €9,99 per maand.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.