Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Franse lekkernijen bij Bakkerij de Koning

Aangeboden door Bakkerij De Koning
- Geldig vanaf 8 aug 2020 - Geldig vanaf 8 augustus 2020 t/m 22 aug 2020 t/m 22 augustus 2020 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Proef de smaak van uw favoriete vakantieland bij de Echte Bakker! Proef de komende twee weken de verrassende smaak van La Douce France.

Niet alleen in Nederland is het een feestje om de bakkerij in te lopen, overal in Europa kunt u uw ogen uitkijken! De komende twee weken zetten wij Frankrijk in het zonnetje.

In Frankrijk is stokbrood een onmisbaar onderdeel van iedere maaltijd. Het wordt gebruikt om vet of vocht mee van het bord te deppen of een smaak te neutraliseren voordat er een volgend gerecht op tafel komt. De Fransen noemen een stokbrood een baguette. Dit brood mag maximaal 250 gram zijn. Een flûte is een dubbelbrede en zwaardere variant, een petit pain de korte uitvoering. Een baguette werd oorspronkelijk gebakken door een lange sliert deeg om een stok te draaien en dit boven een vuur te bakken. Vandaar de naam stokbrood. De Fransen vonden het lekker om in één hap zowel het zachte brood als de krokante korst te proeven. Daarom rekten de bakkers hun witbrood steeds verder uit. In Nederland is stokbrood pas sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw verkrijgbaar.

Croissants en een lekker pain crème d’amande mag ook niet ontbreken in de Franse bakkerij. Wij als uw Echte bakker hebben een verrassend Frans assortiment voor u samengesteld om zo de smaak van La Douce France te proeven bij u thuis. Bon appetit!

• Kir Royale slof € 7,95
• Pain crème D’ amande per stuk € 1,50
• Roomboter croissants 4 stuks voor slechts € 3,00
• Baguette tradition per stuk € 1,50


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bakkerij De Koning. Meer over Bakkerij De Koning ontdekken?

Bakkerij De Koning bakkers

Gesloten08:00 - 18:00

Oranjeplein 14, Puttershoek

Bekijk meer: bakkers