Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De lekkerste appeltaart

Aangeboden door PLUS Supermarkten Hoeksche Waard
- Geldig vanaf 12 nov 2019 - Geldig vanaf 12 november 2019 t/m 1 dec 2019 t/m 1 december 2019
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Afgelopen maand maakte onderzoeksbureau GfK bekend dat PLUS de nieuwe nummer-1 is in de categorie brood. Om dat te vieren introduceren PLUS Van Biene, Blaak, Schalkoord en Hans Bogaerts deze week ‘de lekkerste appeltaart van Nederland’. 

PLUS ondernemer Danny van Biene: “Deze appeltaart is gemaakt volgens grootmoeders recept. We hebben onze klanten gevraagd wat zij het allerlekkerst aan een appeltaart vinden en zijn met hun antwoorden aan het bakken gegaan. Samen met onze bakker hebben we de lekkerste appeltaart van Nederland gemaakt: een knapperige roomboterkorst, grote partjes van de beste Hollandse appels, rozijn én extra veel kaneel.”

Je koopt dit lekkere appeltaartje nu voor maar €2,99


Over het onderzoek
In het onderzoek van GfK werden in totaal 15 winkelformules onderzocht. Klanten werd gevraagd om hun supermarkt op zes verschillende aspecten te beoordelen. In de categorie brood ging het om aantrekkelijke aanbiedingen, lage prijzen, kwaliteit/versheid, ruime keuze, presentatie en deskundigheid. Vooral in die laatste categorie scoorde de PLUS in de Hoeksche Waard hoog met een rapportcijfer van 7,57. De winnende overall score van PLUS in de categorie brood was 7,41.


Meer over PLUS Supermarkten Hoeksche Waard ontdekken?

PLUS Supermarkten Hoeksche Waard boodschappen

, Hoeksche Waard

Bekijk meer: boodschappen