Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mohammed en Inás: ‘We wonen hier heerlijk in hartje stad’

Aangeboden door Dekkers Garantiemakelaars 17 juni 2019

Nog voordat ze het van binnen had gezien, was Inás al verliefd op het huis. Mohammed en Inás huren sinds begin maart een van de nieuwe herenhuizen aan de Dennenbosweg.  “Ik vond het gelijk al een heel mooi huis”, vertelt Inás. “We voelen ons hier helemaal thuis en de plek is heel bijzonder.” En wij van Indebuurt mochten even binnenkijken.

Als we door het prachtige nieuwe herenhuis lopen we snappen we dat Inás en Mohammed verliefd werden op dit huis. Wat een ruimte en ondanks dat de huizen spiksplinternieuw zijn, komen er prachtige oude elementen terug in het huis waaronder hoge plafonds, en-suite deuren en tuindeuren.

Geen Amsterdam of Deventer

IJssalon Van der Poel zit enkele meters verderop, winkelcentrum Thiemsbrug en het centrum liggen op loopafstand. Inás: “We gaan eind juni trouwen en daarna samenwonen. We hebben het gehad over wonen in Amsterdam of huren in Deventer, maar het is uiteindelijk toch Hengelo geworden en we hebben nog geen moment spijt gehad.”

Het liefst eerst huren

Inás groeide op in Hengelo, Mohammed in Oisterwijk in Brabant.”Ik was al een paar keer langs dit huis gekomen en het sprak me erg aan. We hebben contact gezocht met Dekkers Garantiemakelaars en zij vertelden ons alles over dit nieuwbouwproject”, vertelt ze. “We zijn starters en willen daarom het liefst eerst huren”, vult Mohammed haar aan. Het stel kreeg begin maart de sleutel. Mohammed woont er inmiddels ruim 2 maanden, Inás trekt in juli bij hem in. Inmiddels is er al volop geklust: de vloer is gelegd (er lag al vloerverwarming), er is geschilderd en de gordijnen zijn besteld.

Speciale band

Inás heeft een hele speciale band met haar vader. Hij zag zijn dochter al ver weg elders in het land verkassen. Ze had hem niet verteld dat ze uiteindelijk een woning in Hengelo gevonden hadden en besloot hem daarom te verrassen toen ze de sleutel kregen. “Ik heb hem opgehaald en met een smoesje meegenomen. Vervolgens reed ik met hem naar dit huis. Hij was ontroerd en zei: ‘dit is de mooist verrassing van mijn leven’.”

Favoriete plek in huis

Inás en Mohammed houden beiden van een rustige en moderne inrichting. Of er nog veel veranderd wordt als Inás straks bij haar aanstaande man intrekt? “Over de inrichting worden we het wel eens”, lacht ze. Inás weet al wat haar favoriete plek in de woning is: de inloopkast. “De kroon van het huis, noem ik het.” Voor Mohammed is dat de fitnessruimte. “Dit huis heeft zoveel ruimte, de plafonds zijn verhoogd, de locatie is geweldig”. aldus Mohammed. “En dan ook nog zo dichtbij Van der Poel. Omdat het een hoekwoning is, hebben we ook veel lichtinval. We wonen hier straks heerlijk in hartje stad.”

Als straks binnen alles klaar is, wacht de tuin. “De tuin staat als laatste op de planning” vertelt Inás. “We moeten er eerst maar voor zorgen dat binnen alles klaar is. En tussen het klussen door zitten we wel lekker in de tuin. En dan het liefst met een ijsje van Van der Poel.”

Ben jij nog op zoek naar een huurwoning en is een nieuw herenhuis aan de Dennenbosweg in het centrum misschien wat voor jou? Neem dan contact op met Dekkers Garantiemakelaars. De woningen zijn onder meer voorzien van een moderne woonkeuken met inbouwapparatuur, en-suite deuren en een ruime woonkamer. Op de eerst verdieping 3 ruime slaapkamers, een ruime badkamer en met apart toilet en op de tweede verdieping ook 2 grote slaapkamers. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en de woningen zijn ook voorzien van 12 zonnepanelen. 


Meer over Dekkers Garantiemakelaars ontdekken?

Dekkers Garantiemakelaars makelaars

Vandaag gesloten

Oldenzaalsestraat 59, Hengelo

Bekijk meer:makelaars

adv.