Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wonen in de wijk Wilderinkshoek: deze huizen staan te koop

Door Majorie Nijbroek 17 augustus 2019

Aan de zuidwestkant van Hengelo vind je de Wilderinkshoek met de buurten Nijverheid, Vikkerhoek en het prachtige Tuindorp. Er wonen ruim 10.000 mensen. Zie jij jezelf hier ook wel wonen? Dat kan. We hebben wat woningen geselecteerd die te koop staan – voor max. €300.000 – in deze wijk. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijstaand wonen in Tuindorp

Wat een heerlijk huis, deze vrijstaande woning in Tuindorp ’t Lansink. Het heeft prachtige authentieke details, een riante tuin rondom en een fijne veranda. De badkamer is in 2016 vernieuwd en datzelfde jaar is het huis ook van buiten en binnen geschilderd.

Verbouwd en uitgebouwd

Als je geen zin of tijd hebt om eerst uitvoerig te klussen, bekijk dan deze uitgebouwde woning aan de rand van Tuindorp eens. Het is een huis met veel leefruimte op de begane grond met een eetkamer, kantoor/ werkkamer en bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een vernieuwde badkamer. Je kunt er zo in!

Modern, maar in de stijl van vroeger

‘Wonen met de charme van toen en de luxe van nu’ staat bij de omschrijving en dat klopt als een bus. Deze hoekwoning uit 1911 is helemaal gerenoveerd en gemoderniseerd, maar op een zodanige manier dat het past bij de stijl van vroeger. En kijk eens: de slaapkamer op de etage heeft een inloopbadkamer!

Airco en 4 slaapkamers

Je ziet het er niet meteen aan af, maar dit huis met charmante voorgevel staat op een groot perceel van ruim 430 m2. Wat andere pluspunten waar we je op willen wijzen: het huis heeft airco (fíjn!) en 4 slaapkamers op de eerste etage en er staat een grote schuur/garage bij.

Karakteristieke Tuindorpsfeer

En door naar de volgende fijne woning. Een half vrijstaand woonhuis, uitgebouwd met een ensuite toegang tot de keuken. Er staat een stenen vrijstaande atelierruimte met bergzolder bij. De achtertuin is 16 meter diep.

Klussen is niet nodig

Als je deze twee-onder-een-kapwoning koopt, hoef je niet heel veel klusspulletjes voor de dag te halen. De woning is instapklaar. Toilet en (luxe) badkamer zijn vorig jaar vernieuwd, de kozijnen zijn grotendeels van kunststof en het huis is pas geschilderd. En de tuin, die ligt er ook prima bij.

Serre met vloerverwarming

En we sluiten in stijl af, met een alleraardigst optrekje aan de Boekeloseweg. Het is een volledig uitgebouwde en goed onderhouden helft van een dubbel. Wat we zien op de foto’s: een grote woonkamer, vrijstaande hobbyruimte, diepe tuin en een prachtige tuinkamer/serre met vloerverwarming. Best opvallend dat dit stulpje al zo lang te koop staat!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.