In deze panden kun je straks wonen én je eigen bedrijfje beginnen

Door Miranda Nijland 7 januari 2019

Ben jij een jonge ondernemer die op zoek is naar een woon/werkpand? Dan is dit misschien wel wat voor je: Welbions zoekt jonge ondernemers die willen wonen en werken in het centrum van Hengelo. De woningbouwcorporatie heeft 3 voormalige winkelpanden aan de Nieuwstraat die ze vanaf medio 2019 gaan verhuren. 

Wonen én werken in een pand, dat kan heel makkelijk zijn en je kunt er kosten mee besparen. De voormalige winkelpanden aan de Nieuwstraat liggen op loopafstand van het centraal station. Het gaat om de panden met nummer 51, 53 en 55.

Jij mag meedenken

De panden hebben verschillende afmetingen. Ze variëren van 100 m2 tot 115 m2. Ze hebben allemaal een grote etalage en een deur aan de voorkant. De ruimte is flexibel in te richten. Je kan bijvoorbeeld aan de voorkant van het pand werken en aan de achterkant je woonruimte creëren. Keuken, toilet en badkamer moeten nog aangelegd worden. En jij mag meedenken hoe je de ruimte wil indelen!

De huurprijzen zijn maximaal €720,- per maand. Zo kun je als huurder eventueel met huurtoeslag huren.

Schrijf je in!

Zou je in één van deze panden wel willen wonen én werken? Schrijf je dan in voor een informatieavond op 21 januari van 17.00 tot 19.00 uur. Deze is in één van de winkelpanden. Je krijgt dan meer te horen over de panden, de indeling en hoort hoe je in aanmerking komt voor één van de panden. Daarnaast kun jij misschien iets vertellen over jouw creatieve indeling van het pand!

adv.