Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil jij wonen in Groot Driene? Deze huizen staan te koop

Door Majorie Nijbroek 18 mei 2019

Op zoek naar een nieuwe woning in Hengelo en heb je je oog laten vallen op Groot Driene? Snappen we. Het is een ruim opgezette, groene wijk aan de oostkant van de stad waar veel verschillende soorten woningen staan, zoals flats, rijtjeshuizen, appartementen, villa`s en vrijstaande huizen. Dat zie je terug in ons lijstje met woningen die in de wijk te koop staan:

Pagina 1 / 8
⟵ swipe swipe ⟶

Aan de badkamer hoef je niets te doen!

Misschien dat je hier en daar wel wat wilt doen aan dit huis, maar dat geldt vast niet voor de badkamer: die ziet er werkelijk tiptop uit. De zonnige woonkamer heeft een openhaard, er zijn vier slaapkamers en er is een zonnige tuin met zon op het zuiden.

Prachtplek aan de rand

Aan de rand van Groot Driene staat deze vrijstaande woning te koop. Het is een prachtplek met rust en natuur en alle voorzieningen in de nabijheid. Het woonhuis is goed onderhouden, maar moet van binnen wel wat gemoderniseerd worden. Het huis heeft een werkkamer. Ben je even toe aan een pauze? Vanuit je kantoor loop je zo de tuin in. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers.

Verrassend ruim uitgebouwd

Je ziet het er van de buitenkant misschien niet aan af, maar deze woning is verrassend ruim uitgebouwd. Heb je een groot gezin? Dan even attentie: er zijn 6 slaapkamers waarvan 1 ruime op de begane grond. En verder heeft het huis 2 badkamer en een zonnige tuin.

Vrijstaande bungalow

Deze vrijstaande bungalow heeft 4 slaapkamers, waarvan er zich 2 op de begane grond bevinden. Ook de badkamer is beneden. Vanaf het huis is het slecht heel even lopen en je bent al in het buitengebied. Ideaal als je van wandelen en fietsen houdt!

Prachtig uitzicht

Misschien voel jij meer voor een appartement. Voor een mooie prijs kun jij eigenaar worden van een optrekje op de zesde verdieping van een prima onderhouden appartementencomplex in Groot Driene. Het heeft een open keuken, één slaapkamer en een zonnig balkon. Vanaf je balkon kijk je vrij uit over een groene omgeving, mooi hoor! Er is een privéparkeerplaats bij het complex.

Zes kamers, twee badkamers

Zoek je een huis met ruimte en woon je graag in een groene omgeving? Dan is deze semi-bungalow misschien wel wat je zoekt.  Deze bijzonder ruime vrijstaande woning, vlakbij het buitengebied van Hengelo, heeft drie kamers en een badkamer op de begane grond en nog eens drie ruime slaapkamers en een tweede badkamer op de eerste etage. De tuin heeft twee terrassen en een vijver.

Heb je wat meer te besteden, kijk dan eens naar deze ruime villa. Het is met oog voor detail afgewerkt en van binnen en buiten perfect onderhouden. De woonkamer is groot en licht door de vele vensters en heeft een L-vormige living.  Een kamer is ingericht als werkruimte/atelier, maar je kunt er ook een andere bestemming aan geven. Boven zijn twee slaapkamers, waaronder een grote masterbedroom, en een zwart-ecru badkamer met vloerverwarming. Kost wat, maar heb je ook wat!

Meer over wonen:

binnenkijken bij Marjo

Binnenkijken bij Herman en Marjo: ‘De veranda is onze tweede huiskamer’

'Jullie mogen bij ons komen binnenkijken. We hebben een prachtige tuin.' Deze uitnodiging kregen we ...
bungalow

Grijp je kans! 5 x wonen in een bungalow in Hengelo

Wonen in een bungalow heeft veel voordelen. Je woont gelijkvloers en hoeft en niet trap op trap af a...
huis vrolijke kleur

Mag dat: je huis in Hengelo een vrolijk kleurtje geven?

Het staat wel lekker vrolijk: een huis met een kleurige gevel. En het is ook makkelijk om uit te leg...
Pagina 1 / 8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.