Vet veel geld besparen op je energierekening: zo krijg je dat voor elkaar

Aangeboden door Consumentenbond 16 oktober 2018

Als er één ding is waar je makkelijk geld op kunt besparen, is het wel de energierekening. Daar heeft de Consumentenbond iets slims op bedacht: het Energiecollectief. Hiermee bespaar je vet veel geld én heb je groene energie. Je hebt nog maar even om hieraan mee te doen, dus lees snel verder!

Met z’n allen

Ieder najaar organiseert de Consumentenbond een veiling waarbij energieleveranciers met 100 procent groene stroom tegen elkaar opbieden. De leveranciers met de beste prijzen winnen de bieding. Doe je mee, dan mag je gebruikmaken van het aanbod, maar het hoéft niet. Dat maakt inschrijven juist zo slim, want je zit dus nergens aan vast! Wel geldt: hoe meer mensen inschrijven, hoe scherper de tarieven zijn. Met z’n allen halen we de prijs dus omlaag. Inmiddels hebben zich al heel wat mensen ingeschreven, maar het kan natuurlijk áltijd meer!

Dit moet je doen

Hoe het werkt? Heel simpel. Meld je vóór 23 oktober (dat is dus al heel erg snel!) aan via consumentenbond.nl/energiecollectief. Nadat de winnaars van de veiling bekend zijn, ontvang je in november per mail een aanbod van de Consumentenbond. Daarin staan de prijzen van een één- of driejarig energiecontract. Daarna is het aan jou om te besluiten of je overstapt naar een nieuwe energieleverancier. Word je blij van het aanbod? Dan regelt de Consumentenbond de rest. Zo kun jij met minimale inspanning flink geld besparen. Je komt sowieso nooit zonder stroom of gas te zitten. Enne… om deel te nemen hoef je geen lid te worden van de Consumentenbond. In deze video wordt het allemaal nog eens uitgelegd:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Consumentenbond. Meer over Consumentenbond ontdekken?

Consumentenbond dienstverlening

Bekijk meer:dienstverlening

adv.