Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wonen op een bijzondere, historische plek? Deze nieuwbouwwoningen komen nu in de verkoop

Aangeboden door VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V. 16 november 2020

Naar een andere stad verhuizen voor een mooie nieuwbouwwoning in een mooie wijk? Hoeft niet, want vanaf deze week gaan de allerlaatste appartementen en woningen op het Seahorse-terrein in de verkoop. 

Eerder dit jaar werd de Woolder Es gekozen tot meest leefbare buurt van Overijssel. En het fijne aan deze bijzondere, historische plek is dat je binnen no time in het centrum bent met leuke hotspots. Wil jij in deze buurt wonen? Dan hebben we een leuke tip voor je. De allerlaatste woningen op Seahorse gaan nu in de verkoop.

Allerlaatste woningen

Seahorse is een prachtig stoer en mooi woongebied op het oude Seahorse terrein in Hengelo. Aannemer Droste is inmiddels begonnen met de bouw van de eerste serie verkochte woningen. De allerlaatste serie woningen gaan vanaf nu in de verkoop. Welke woningen dit zijn, zetten we voor je op een rijtje.

  • Woon je graag vrijstaand en op een prominente plek? De vrijstaande woningen staan op een kavel van 446 vierkante meter. De woningen hebben vijf kamers, een grote woonkeuken en nagenoeg geen maandelijkse energielasten (nul-op-de-meter)
  • De stoere tweekappers hebben vier kamers en een grote woonkeuken. Ook al je in deze nieuwbouwwoning woont, betaal je nagenoeg geen maandelijkse energielasten.
  • Ben je op zoek naar een appartement? De appartementen zijn gevestigd in een kleinschalig complex. De woonruimte varieert tussen de 68 en 160 vierkante meter. Hoe fijn, je hebt een zonnige buitenruimte en je hebt een eigen parkeerplaats voor de auto.

Duurzaam en energieneutraal

Misschien past dit wel helemaal bij jouw visie: geen cvketel, geen gasfornuis of andere voorzieningen in huis die draaien op aardgas. Alle woningen zijn ontworpen volgens het nul-op-meter principe. Wat dit inhoudt? Jouw woning wekt bij een normaal leefpatroon op jaarbasis net zoveel energie op als dat het verbruikt. Oftewel energieneutraal, 100 procent elektrisch en geheel gasloos. Een groen huis in een groen gebied. Wat wil je nog meer?

Kijken op de bouwlocatie

Wil je vast een digitaal kijkje nemen op de bouwlocatie van Seahorse? De digitale drive thru voor dit mooie project staat nu online.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.. Meer over VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V. ontdekken?

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.

Willemsvaart 21, Zwolle

adv.