Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x huizen die onbegrijpelijk lang te koop staan in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 14 september 2019

‘Leuk huis, vast zo verkocht,’ denken we regelmatig als we weer eens een rondje Funda doen. Maar da’s dus niet altijd zo. Deze huizen lijken bijna alles mee te hebben, maar staan toch al een flinke tijd te koop. Hoe dat komt? Wie het weet mag het zeggen.

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Oelerweg

Het is volgens velen de mooiste wijk van Hengelo. Dan hebben we het over Tuindorp. Toch staat dit charmante optrekje al langer dan een half jaar te koop. Best opmerkelijk, want het is een vrijstaand huis dat er van binnen en buiten echt tiptop uitziet.

Loweg

Deze woning ziet er hartstikke sfeervol uit, maar misschien is het een dealbreaker dat er maar twee slaapkamers zijn?

Boekeloseweg

Dit is een helft van een dubbel die helemaal uitgebouwd is. We zien een gezellige tuinkamer en boven een nog nieuwe badkamer. En kijk ook eens naar die ruimte (tuin) achter het huis.

Brusselstraat

En door naar de Brusselstraat, in de Vossenbelt. Mooie middenwoning waar je zó in kunt trekken. Ook fijn: aan voor- én achterkant heb je een vrij uitzicht. Je zou denken dat dit huis zó verkocht is. Nou, niet dus.

Coba Ritsemastraat

Dit huis heeft nogal wat pluspunten. Je woont vrijstaand op een ruim perceel (430 m2) in een onderhoudsvriendelijk huis. De keuken, badkamer en tuin zien er hartstikke mooie uit en het huis telt 4 slaapkamers. Maar een koper heeft zich de afgelopen 5 maanden nog niet gemeld. De vraagprijs is al wel een stukje gedaald!

Fie Carelsenstraat

Het is een helft van een dubbel, maar met een eigen kap. Op de begane grond heb je een extra werkkamer (waar je desgewenst een speel- of slaapkamer van kunt maken) met toegang tot de tuin. En kijk eens naar de plaatjes van de tuin, da’s een gezellig plekje.

Twekkelerweg

Ook dit huis wacht al langer dan een half jaar op een nieuwe eigenaar. Terwijl je voor de prijs – nog geen 2 ton – een optrekje koopt dat van onder tot boven is gerenoveerd en aan de achterkant is uitgebouwd.

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.