Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijken kost niet: even binnengluren in deze vrijstaande stadsvilla aan Deldenerstraat

Door Majorie Nijbroek 23 maart 2020

Leuk, ongegeneerd even binnengluren bij mooie Hengelose huizen. Zo ook bij deze vrijstaande en pas verbouwde stadsvilla aan de Deldenerstraat  in Hengelo, die je sinds anderhalve week voor 850.000 euro ‘op de kop kunt tikken’. Iets voor jou?

“Aan een bijzonder aantrekkelijk deel van de Deldenerstraat staat deze prachtige, recent fors verbouwde, vrijstaande villa met ruime oprit/parkeergelegenheid en een vrijstaande stenen garage op eigen terrein”, lezen we op Funda.

Ruimte genoeg

Het optrekje staat op een kavel van 718 m2 en heeft 8 kamers, waaronder 5 slaapkamers. Dat zijn er best veel ja, maar vind je dat nog niet genoeg? Geen probleem, er is ruimte genoeg om extra (slaap-) kamers te realiseren.

En dan zijn we er nog niet, want heb je die nog nieuwe woonkeuken (uit 2018) en die luxe badkamer – met vloerverwarming en dakraam met afstandsbediening al gezien?

Plaatjes kijken

Oké, er hangt een fors prijskaartje aan en wij kunnen slechts dromen van zo’n optrekje. Maar kijken kost gelukkig helemaal niets! Bekijk hieronder de foto’s:

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Lees ook:

huize voor de oorlog

7 x deze huizen van net na de oorlog staan nu te koop

Ben je op zoek naar een oud huis, een woning waarin geleefd is? Wij verzamelden zeven woningen in He...

Meer over

Wonen

adv.